World Information Architecture Day 2019

WIAD este un eveniment internațional de o zi, dedicat arhitecturii informaționale, organizat în peste 26 de țări, în 62 de locații, sub headline-ul “Design for difference”, de o comunitate de profesioniști cu un scop comun: acela de a da forma viitoarei arhitecturi informaționale. Reunind experți în domeniu și membri ai departamentelor de digital de la companii de top, UX designeri și specialiști în marketing digital și AI (Artificial Intelligence). WIAD este inițiat d

  • Iasi, Brasov
  •    23 Februarie 2019

WIAD este un eveniment internațional de o zi, dedicat arhitecturii informaționale, organizat în peste 26 de țări, în 62 de locații, sub headline-ul “Design for difference”, de o comunitate de profesioniști cu un scop comun: acela de a da forma viitoarei arhitecturi informaționale. Reunind experți în domeniu și membri ai departamentelor de digital de la companii de top, UX designeri și specialiști în marketing digital și AI (Artificial Intelligence). WIAD este inițiat de Information Architecture Institute (IAI) din SUA și se desfășoară anual.

Speakerii WIAD 2019 Iași care se vor concentra pe designul ce face diferența sunt: Raluca Teodorescu – Head of Digital Communication (Enel România ), Marian Hurducaș – Digital Marketer, Founder ( Necktie ), Roxana Magopeț – Director Marketing & Comunicare (Fan Courier), Incze Zsolt – Sr. UX Designer (Adobe), alături de echipele Grapefruit de design (Alecsandru Grigoriu, Victor Keller,Ion Țurcanu, Andrei Bălănică) si content (Andreea Marinciu).

Cei interesați își pot rezerva un loc în sală la următorul link:  https://bit.ly/2Gb4ZuD

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

SaaStock 2024

Considerată cea mai bună conferință SaaS pentru fondatori, executivi și investitori din Europa, acest eveniment oferă oportunități de networking cu factori de decizie din ecosistemul SaaS.

Citește tot

Voxxed Days Romania - Cluj

Aceste conferințe pentru developeri adună împreună public speakeri populari, developeri principali ai tehnologiilor open source renumite și profesioniști dornici să împărtășească cunoștințele și experiențele lor. Cu mai...

Citește tot

How to Web Conference 2024

How to Web este conferința tehnologică a Europei de Est care unește constructori și viziunari. Evenimentul este ideal pentru profesioniști, startup-uri și investitori care caută să descopere talente și inovații antreprenoriale.

Citește tot