Workshop-ul Economia Digitală cu Prof. Dr. Varujan Pambuccian

Dacă ajungi la TEDxCluj - Going Beyond, sigur poți să participi și la workshop-ul din 26 februarie, organizat de către Prof. Dr. Varujan Pambuccian! 

  • CLUJ-NAPOCA - ClujHub, Strada Pitești
  •    26 Februarie 2017

Dacă ajungi la TEDxCluj - Going Beyond, sigur poți să participi și la workshop-ul din 26 februarie, organizat de către Prof. Dr. Varujan Pambuccian! Speaker la mult-așteptata conferință, unde va aborda cele patru direcții care modelează societatea umană: robotica industrială, inteligența artificială, bioinformatica și fabricația aditivă, acesta va organiza, post-eveniment - un workshop despre Economia Digitală.

Workshop-ul va avea loc duminică, 26 februarie, între 11:30-13:30 la Cluj Hub. Participarea la eveniment este gratuită, dar înregistrarea pe Xing Events este obligatorie.  


Câteva detalii despre Prof. Dr. Varujan Pambuccian:

  • Doctor în matematică al Facultăţii de Matematică a Universităţii din Bucureşti, universitate în care şi lucrează din anul 1990.
  • dezvoltări teoretice și experimentale în astrofizică solară și teoria gravitației
  • a predat Astronomie Teoretică, Mecanică Cerească, Teoria Relativității, Magnetohidrodinamică, Astrofizică, Metoda Elementului Finit, Arhitecturi de sisteme de calcul, Economie Digitală
  • știe să programeze în FORTRAN, C++, C# şi VisualBasic
  • a dezvoltat soft și arhitecturi software pentru mai multe sisteme de operare (CP/M, RSX-11, UNIX, VMS, MSDOS, Windows) şi pe mai multe platforme software (.Net, Windows Azure)
  • cunoaște trei limbaje de asamblare (pentru PDP-11, VAX şi PC).

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Techsylvania 2021

În perioada 22-23 septembrie 2021 va avea loc cea de-a 8-a ediție a Techsylvania, cel mai important eveniment tech din Europa de Est, unde anual viitorul este reinventat prin inovație și excelență. La fel ca în 2020, organizatorii au decis ca workshop-urile, conferințele, competițiile, evenimentele satelit, programele de finanțare și prezentările să se desfășoare exclusiv ...

Citește tot arrow_forward