WeLoveDigital Forum 2018

Domeniul digital este pe fast forward. Cred ca nu mai este o surpriză pentru nimeni. În ultimii ani asistăm la o adevărată revoluție prin inovație. Digitalizarea a devenit o prioritate pentru toate industriile, pe fondul avansului tehnologic rapid, schimbând modele de business sau consolidându-le pe cele tradiționale.  În același timp, zona digitală devine din ce in ce mai ...criptică. 

  • Bucuresti - Hotel Intercontinental
  •    21 - 22 Mai 2018

Domeniul digital este pe fast forward. Cred ca nu mai este o surpriză pentru nimeni. În ultimii ani asistăm la o adevărată revoluție prin inovație. Digitalizarea a devenit o prioritate pentru toate industriile, pe fondul avansului tehnologic rapid, schimbând modele de business sau consolidându-le pe cele tradiționale.  În același timp, zona digitală devine din ce in ce mai ...criptică. Și, parcă, mai greu de înțeles. Așa să fie oare? Ne-au înconjurat acronimele și algoritmii de programare? Cât este bulă și ce este tangibil, din tot ceea ce se întâmplă? WeLoveDigital.forum este locul în care pionieri, start-up-uri, companii inovatoare în domeniul tehnologic, advertiseri, mass-media se întâlnesc pentru a înțelege ce se întâmplă acum și pentru a explora cele mai hot tendințe care vor guverna industria digitală în următoarele decenii.    

Ajunși deja la cea de-a 3-a ediție, vă mulțumim  tuturor pentru interes și aprecieri și vă invităm să descoperiți lista de teme de anul acesta:   GDPR, Data Security & Privacy, Cyber Security, Blockchain, AI, Data Science, Machine Learning și multe altele   Vei pleca echipat cu idei noi, contacte de business și o mai bună înțelegere a acțiunilor ce trebuie întreprinse AZI pentru a-ți crește business-ul de MÂINE. Și nu în ultimul rând, vei putea să fructifici timpul petrecut cu noi. Alege să participi la conferință sau la workshop-uri în funcție de timpul pe care îl ai la dispoziție și de subiectele care te interesează cel mai mult! 

Citește mai mult la: http://evenimente.profit.ro/welovedigital-forum-2018-18061181#inscrie 

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

How to Web Conference 2024

How to Web este conferința tehnologică a Europei de Est care unește constructori și viziunari. Evenimentul este ideal pentru profesioniști, startup-uri și investitori care caută să descopere talente și inovații antreprenoriale.

Citește tot

DevTalks România

DevTalks este cea mai mare conferință tech din România, care a adunat în 2023 peste 6000 de participanți și 150+ vorbitori internaționali. Cu 14 scene de conținut tech și zone interesante ca Mobility Area sau Tech Edu Area,...

Citește tot

GPeC Summit 2024

GPeC SUMMIT este considerat evenimentul de referință în E-Commerce & Digital Marketing din CEE și va avea loc în București, pe 21 Mai 2024.

Citește tot