WeContent 2019

WeContent 2019, una dintre cele mai importante conferințe de content marketing din Europa, aduce în România experți de talie internațională.

  • BUCURESTI - Baneasa Shopping City
  •    07 - 08 Noiembrie 2019

În prima zi a evenimentului, sunt așteptați 450 de participanti, din rândul specialiștilor în marketing și comunicare, antreprenorilor și creatorilor de conținut. Aceștia se vor bucura de o zi plină de discursuri, conținut de calitate și lecții valoroase, networking relevant și inspirație pentru propriile afaceri. De asemenea, în ziua a doua, vor avea ocazia să facă parte dintr-unul dintre cele patru grupuri de Masterclass care vor lucra îndeaproape cu unul dintre experți pentru a aprofunda un subiect de content marketing relevant pentru ei.

Pe scena WeContent 2019 vor urca Sonja Jefferson, unul dintre cel mai apreciați experți în content marketing din UK, Jon Wuebben, fondatorul Content Launch și autorul mai multor cărți de succes, Marcus Tober, cunoscut expert SEO, numit European Search Personality of the Year în 2016, Jon Burkhart, strateg, speaker și autor cunoscut, dar și un showman de excepție, și Valentin Pintilescu, de la LooLoo Kids, cel mai mare canal de YouTube din Europa Centrală și de Est.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward

VisualFest 2021

Comunicarea vizuala este in acest moment forma de exprimare preferata atat a utilizatorilor social media, cat si a brandurilor active in marketing si comunicare. Mai mult, influencerii folosesc cel mai adesea canalele foto si video pentru a comunica cu audientele lor.

Citește tot arrow_forward