WebSummit 2023

Cunoscut ca fiind evenimentul reper al industriilor de tehnologie și digital, WebSummit a deschis înscrierile pentru ediția din anul 2023, ce va avea loc în Lisabona, în cadrul Altice Arena & Fil. 

Cu peste 71.000 de participanți din 160 de țări găzduiți în 2022, WebSummit își păstrează de la an la an poziția de top în lista evenimentelor de tehnologie din lume. În fiecare an, agenda evenimentului include tematici și dezbateri de actualitate din domeniile: digital, tehnologie, software, oferind oportunități multiple de creare de conexiuni, generare de lead-uri, creșterea accesului la inormații și trenduri de specialitate. În 2022, la eveniment au participat peste 2300 de start-up-uri care ți-au prezentat propriile idei de business în cadrul standurilor, iar peste 1000 de speakeri internaționali au prezentat cele mai fierbinți direcții din industria tech. 

Evenimentul este considerat a fi unul reper inclusiv pentru companiile care au în plan atragerea unor runde de finanțare, peste 1000 de investitori fiind prezenți la ediția din 2022.

Află mai multe: https://websummit.com/ 

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

SaaStock 2024

Considerată cea mai bună conferință SaaS pentru fondatori, executivi și investitori din Europa, acest eveniment oferă oportunități de networking cu factori de decizie din ecosistemul SaaS.

Citește tot

Voxxed Days Romania - Cluj

Aceste conferințe pentru developeri adună împreună public speakeri populari, developeri principali ai tehnologiilor open source renumite și profesioniști dornici să împărtășească cunoștințele și experiențele lor. Cu mai...

Citește tot

How to Web Conference 2024

How to Web este conferința tehnologică a Europei de Est care unește constructori și viziunari. Evenimentul este ideal pentru profesioniști, startup-uri și investitori care caută să descopere talente și inovații antreprenoriale.

Citește tot