Webstock 2021

CEL MAI MARE EVENIMENT DE SOCIAL MEDIA SI COMUNICARE ONLINE DIN ROMANIA

  •    07 - 08 Octombrie 2021

De 13 ani, Webstock este locul de intalnire al celor care ies din tipar, schimba regulile jocului si care spun lucrurilor pe nume. De 13 ani, Webstock este un maraton de social media, cu tendinte si informatii proaspete, invitati pe masura si networking de calitate.

Conferinta Webstock se adreseaza comunitatii pasionate de mediul online si propune o serie de subiecte actuale, dezbatute de cei mai indragiti lideri de opinie din industrie. Webstock Awards este competitia care ofera recunoastere unora dintre cele mai inedite si creative proiecte din mediul online, lansate in ultimul an in Romania.

Webstock Conference 2021 este un eveniment organizat in parteneriat cu Vodafone Romania si cu sprijinul George, Mastercard, Bitfdefender, Siviero Maria, Absolut, Nespresso, Campofrio, Answear.

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward

Trusted App demo day

TRUSTED App, prima aplicație software personalizată, de raportare financiară și de bugetare pentru IMM-urile care vor să ajungă la primul milion de euro, anunță organizarea unui eveniment online, cu participare gratuită. Evenimentul va avea loc pe data de 4 august, în intervalul orar 9:00 - 17:00. ...

Citește tot arrow_forward