Webinar “Cum să începi o carieră în IT”

Profesia de programator este fără îndoială una din cele mai căutate profesii de pe piața locurilor de muncă, devenind atât de populară încât tot mai multe persoane sunt interesate să se reprofileze și să lucreze în acest domeniu.

  •    22 Martie 2016

Profesia de programator este fără îndoială una din cele mai căutate profesii de pe piața locurilor de muncă, devenind atât de populară încât tot mai multe persoane sunt interesate să se reprofileze și să lucreze în acest domeniu.

Un lucru de așteptat avand în vedere că salariile din industrie sunt foarte competitive iar meseria de programator este tot mai accesibilă, companiile acceptând și specialiști fără a avea ani întregi de pregătire.

Dacă și tu te gândești la o schimbare de carieră și nu știi de unde să pornești, atunci participă la webinarul “Cum să începi o carieră în IT” pentru a afla de la specialiștii din industrie care sunt pașii necesari și avantajele unei meserii de programator.

În urma acestui webinar vei afla:

  • ce intrebări trebuie să îți pui inainte de a alege o carieră în IT
  • ce metode de învățare sunt potrivite unui începător
  • ce înseamnă Java Bootcamp direct de la studenții și instructorii Jademy
  • ce abilități și cunoștințe trebuie să ai pentru a te angaja ca Junior Developer
  • cum poți obține un job imediat după terminarea Bootcamp-ului
  • care este programul Bootcamp-ului si la ce sa te aștepti de la curs.

Cine va susține acest webinar?

Filis CulametHR Manager Talentor

Alin Dobre  – Java Trainer Jademy

Alexandru Nicolaiabsolvent Jademy

Vlad Băncilăstudent Jademy

Elena OglindăModerator

Data: Marți, 22 Martie
Ora: 8 p.m / 20:00

Durata: 60 minutes (incluzând Q&A)

Webinar-ul va fi ținut pe Google Hangouts cu înscriere prin platforma Eventbrite.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Școala de Vară de E-Commerce & Digital Marketing GPeC

5 zile de cursuri practice, team building și distracție pe măsură, dar mai ales bucuria revederii  fizice cu cea mai faină Comunitate Digital – totul în mijlocul naturii, la aer curat de munte.

Citește tot arrow_forward

Techsylvania 2021

În perioada 22-23 septembrie 2021 va avea loc cea de-a 8-a ediție a Techsylvania, cel mai important eveniment tech din Europa de Est, unde anual viitorul este reinventat prin inovație și excelență. La fel ca în 2020, organizatorii au decis ca workshop-urile, conferințele, competițiile, evenimentele satelit, programele de finanțare și prezentările să se desfășoare exclusiv ...

Citește tot arrow_forward

Virtualized 2021

Virtualized a fost creat pentru a depăși orice graniță, pentru a oferi tuturor profesioniștilor din numeroase domenii și verticale de business, indiferent de locul în care aceștia se află, cea mai nouă informație din domeniul tehnologiei.

Citește tot arrow_forward