Webinar 3DEXPERIENCE® - Bid to Win

Dassault Systèmes a creat soluția Bid2Win, bazată pe capabilitățile PLM ale platformei 3DEXPERIENCE®, având ca scop principal sprijinirea furnizorilor din industria Automotive în procesul de dezvoltare a noi componente. Experiențele industriale ce alcătuiesc soluția, oferă unelte menite să ajute și să asiste utilizatorii platformei colaborative 3DEXPERIENCE®, în etapele de dezvoltare ale produsului, de la crearea ofertei, până

 •    20 Martie 2017

Dassault Systèmes a creat soluția Bid2Win, bazată pe capabilitățile PLM ale platformei 3DEXPERIENCE®, având ca scop principal sprijinirea furnizorilor din industria Automotive în procesul de dezvoltare a noi componente. Experiențele industriale ce alcătuiesc soluția, oferă unelte menite să ajute și să asiste utilizatorii platformei colaborative 3DEXPERIENCE®, în etapele de dezvoltare ale produsului, de la crearea ofertei, până la “livrarea produsului” către compania OEM sau cele de categoria Tier 1.

În zilele noastre, furnizorii din industria auto doresc să:

 • Diversifice activitatea prin creșterea numărului de clienți sau al portofoliului de produse;
 • Livreze produse inovative prin care să rămână competitivi și liderii segmentului de piață în care activează;
 • Dezvolte produse complexe, responsabilitatea procesului de dezvoltare tinzând să se mute de la OEM la furnizori;
 • Țină costurile proiectelor sub un strict control pentru a maximiza marginea de profit prin monitorizarea atentă a oportunităților, proiectelor, costurilor de producție, resurselor și a factorilor care pot influența profitul și relația cu clienții.

Bid To Win este soluția Dassault Systèmes care încorporează procese și roluri specifice industriei auto, destinată să:

 • Gestioneze procesul de ofertare, permiţând monitorizarea în timp real al progresului, incidentelor și al decizilor luate în cadrul etapelor de ofertare. Accesul la informațiile relevante fiind facilitat prin intermediul Dashboard-urilor inteligente și al modului structurat de stocare al datelor.
 • Ofere “o singură sursă de adevăr” accesibilă oricând și oriunde, alcatuită din informații inter-conectate, structurate în jurul Proiectului, ușor de reutilizat și gestionat.
 • Orchestreze (Asiste) complexitatea proceselor de dezvoltare a noilor produse, în mod nativ și integrat.
 • Ofere uneltele adiţionale esenţiale pentru CAD/CAM/CAE, într-un mediu integrat în care fluxul de informaţii CAD şi non-CAD se desfășoară în mod natural.

Cele nouă procese sau cele şase, în cazul soluţiei destinate Companiilor Mici şi Mijlocii, ce alcătuiesc experienţa B2W, se pot implementa integral sau individual, în funcție de nevoile dumneavoastră, ajutându-vă să câștigați noi oportunități, să aduceți valoare adaugată produselor și să gestionați fiecare proiect, menţinându-l în indicatorii optimi.

Descoperiți avantajele implementării experienței industriale Bid To Win în cadrul unui webinar de prezentare, susţinut de Alexandru Dobra, Accredited T&M Bid to Win Tech Sales din datele:

 • 20.03.2017, ora: 10:00
 • 23.03.2017, ora: 15:00

Introduceți evenimentul în

CENIT S.R.L.

CENIT S.R.L.

Obțineți o transformare digitală de succes cu ajutorul CENIT! Profitați de experiența CENIT de peste 25 de ani ca specialist de marcă în consultanță și software pentru optimizarea proceselor operaționale. Tehnologiile inovative din domeniile: Managementul Ciclului de Viaţă al Produsului, Uzina Digitală şi Managementul Informa...

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward

SEETEST 2021

Peste 500 de participanți și 25 de speakeri își dau întâlnire la SeeTest 2021, cea de-a zecea ediție dedicată testării software.

Citește tot arrow_forward

Școala de Vară de E-Commerce & Digital Marketing GPeC

5 zile de cursuri practice, team building și distracție pe măsură, dar mai ales bucuria revederii  fizice cu cea mai faină Comunitate Digital – totul în mijlocul naturii, la aer curat de munte.

Citește tot arrow_forward