Web Summit 2022

Web Summit 2022 aduce împreună peste 70.000 de participanți din companii care redefinesc industria de tehnologie.

Peste 900 de speakeri, peste 2300 de start-up-uri și 1200 de investitori își dau întâlnire la cel mai important eveniment de tehnologie din Europa.

De ce să participi la Web Summit?

  • Pentru conexiuni cu specialiști din industriile de digital și de tehnologie.
  • Pentru a extinde portofoliul de clienți și pentru a genera mai multe lead-uri.
  • Pentru a învăța și pentru a-ți dezvolta cunoștințele prin conținut specializat, cursuri și dezbateri despre cele mai fierbinți subiecte.

Cât costă participarea?

În funcție de obiectivul participării și de tipul biletului selectat, costurile pornesc de la 625 euro (TVA inclus). Grupurile de minim 5 oameni primesc un discount.  

Mai multe detalii despre costurile biletelor pot fi găsite aici: https://websummit.com/tickets/attendees

 

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

SaaStock 2024

Considerată cea mai bună conferință SaaS pentru fondatori, executivi și investitori din Europa, acest eveniment oferă oportunități de networking cu factori de decizie din ecosistemul SaaS.

Citește tot

Voxxed Days Romania - Cluj

Aceste conferințe pentru developeri adună împreună public speakeri populari, developeri principali ai tehnologiilor open source renumite și profesioniști dornici să împărtășească cunoștințele și experiențele lor. Cu mai...

Citește tot

How to Web Conference 2024

How to Web este conferința tehnologică a Europei de Est care unește constructori și viziunari. Evenimentul este ideal pentru profesioniști, startup-uri și investitori care caută să descopere talente și inovații antreprenoriale.

Citește tot