Voxxed Days Frontend

După succesul obținut cu 4 ediții ale conferințelor Voxxed Days Bucharest și cu 2 ediții de Voxxed Days Cluj-Napoca, Incremental Community lansează prima ediție a conferinței Voxxed Days Frontend în 21-22 mai 2019.

 

  • BUCURESTI - Hotel Sheraton București
  •    21 - 22 Mai 2019

Această conferință se adresează software developerilor din zona de frontend și cuprinde următoarele topicuri: JavaSscript, Angular, React, React Native, Web, Mobile, GraphQL, PWA, VueJS, HTML, CSS, Typescript, Frontend testing & UI/UX design.

Conferința se va desfășura la Hotel Sheraton București pe parcursul a două zile:

  • 21 mai 2019 – Full-day Workshops în următoarele domenii:
  1. One app, 3 Frameworks- Trainers: Andrei Antal (Angular), Bogdan Luca (Vue) si Sabin Marcu (React)
  2. Clean TypeScript Workshop- Trainers: Victor Rentea si Marian Stanciu
  3. Progressive Web Applications- Trainer: Radu Enucă
  4. State management in Angular with NgRx- Trainer: Adrian Fâciu
  • 22 mai 2019- Conference day – 2 scene paralele, 3 keynote-uri, 12 talk-uri și 20 de speakeri.

Evenimentul este o inițiativă internațională, conferințe similare având loc în multiple orase din Europa. Voxxed Days reprezintă incubatorul pentru renumita conferință Devoxx, care se organizează în țările în care comunitățile de developeri sunt extrem de bine dezvoltate și reușește să adune un minim de 1.000 participanți.

Speakerii sunt personalități marcante pe plan internațional și național și specialiști de renume în cele mai noi tehnologii în domeniu. Lista speakerilor este disponibilă pe site-ul evenimentului

Ne propunem ca împreună să contribuim la cristalizarea comunității românești de dezvoltatori și să o  ajutăm să crească într-un ritm susținut! 

Vă oferim un discount de 20% din prețul biletelor, care poate fi accesat completând acest formular și introducând la rubrica “Discount code” codul VD20SOFTLEAD sau direct pe site, prin plată cu cardul, folosind același cod aici.

 

 

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward

VisualFest 2021

Comunicarea vizuala este in acest moment forma de exprimare preferata atat a utilizatorilor social media, cat si a brandurilor active in marketing si comunicare. Mai mult, influencerii folosesc cel mai adesea canalele foto si video pentru a comunica cu audientele lor.

Citește tot arrow_forward