Voxxed Days Cluj

Cea de-a doua ediție a Conferinței Voxxed Days Cluj-Napoca va avea loc anul acesta pe 21-22 Noiembrie 2018!

  • CLUJ-NAPOCA - Grand Hotel Napoca
  •    21 - 22 Noiembrie 2018

Cea de-a doua ediție a Conferinței Voxxed Days Cluj-Napoca va avea loc anul acesta pe 21-22 Noiembrie 2018! Conferința va fi structurată pe 2 secțiuni:

21 noiembrie – Workshops Day

22 noiembrie – Conference Day

Organizată de către Incremental Community, evenimentul este o inițiativă internațională, conferințe similare având loc în multiple orașe din Europa și Asia.

Voxxed Days reprezintă incubatorul pentru renumita conferință Devoxx, organizată în țările în care comunitățile de developeri sunt extrem de dezvoltate și adună peste 1.000 de participanți.  

Conferința Voxxed Days Cluj-Napoca se va desfășura la Grand Hotel Napoca, unde vor fi organizate 17 sesiuni în 3 săli în paralel, pe următoarele domenii:

  • JMV, Machine Learning, Big Data
  • Web & Mobile
  • DevOps, Architecture, Databases

De asemenea, într-o sală separată se vor ține workshop-uri de câte 2 ore.  

 Speakerii sunt personalități marcante pe plan internațional și specialiști de renume în cele mai noi tehnologii în domeniu. Lista speakerilor este disponibilă pe site-ul evenimentului

Pentru membrii comunității Softlead (persoane fizice) oferim un discount de 20% din prețul biletelor, care poate fi accesat completând acest formular și introducând la rubrica “Discount code” codul VDCLUJ20SOFTLEAD sau direct codul anterior menționat la plata cu cardul pe site, aici.

 

 

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Techsylvania 2021

În perioada 22-23 septembrie 2021 va avea loc cea de-a 8-a ediție a Techsylvania, cel mai important eveniment tech din Europa de Est, unde anual viitorul este reinventat prin inovație și excelență. La fel ca în 2020, organizatorii au decis ca workshop-urile, conferințele, competițiile, evenimentele satelit, programele de finanțare și prezentările să se desfășoare exclusiv ...

Citește tot arrow_forward