Voxxed Days Cluj Napoca 2022

Voxxed Days Cluj Napoca 2022 revine în format fizic cu un eveniment 100% creat de developeri pentru developeri. 

Evenimentul va avea loc în perioada 5-7 octombrie 2022, iar cele 3 zile vor include o agendă plină cu paneluri și workshop-uri, unde participanții pot afla noutăți sau pot adresa întrebări despre cele mai fierbinți teme din industria IT. Printre acestea se numără: Java, cloud computing, arhitectura, Data & AI, limbaje de programare moderne, DEVOPS.

Costul biletelor pornește de la 100 de euro și se pot achiziționa de aici: https://romania.voxxeddays.com/cluj-napoca/voxxed-days-cluj-napoca-2022/ 

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

WebSummit 2023

Cunoscut ca fiind evenimentul reper al industriilor de tehnologie și digital, WebSummit a deschis înscrierile pentru ediția din anul 2023, ce va avea loc în Lisabona, în cadrul Altice Arena & Fil. 

Citește tot

SaaStock Dublin 2023

Unul dintre cele mai importante Evenimente dedicate aplicațiilor de tip SaaS (Software as a Service) va avea loc anul viitor în Dublin. Timp de două zile, start-up-urile și companiile mari pot participa la workshop-uri, prezentări,...

Citește tot

GPeC SUMMIT 2023

GPeC este cel mai important eveniment dedicat comerțului electronic din România și din Sud-Estul Europei.

Citește tot