Voxxed Days Bucharest

  • BUCURESTI - Hotel Sheraton
  •    20 - 22 Martie 2019

Organizată de către Incremental Community, cu sprijinul unor companii de renume din industria de software (Deutsche Bank, ING Tech, IBM, Finastra,  EveryMatrix și Deloitte Tehnologie și altele), Conferința Voxxed Days Bucharest a ajuns la cea de-a treia ediție!

Organizată de către Incremental Community, cu sprijinul unor companii de renume din industria de software (Deutsche Bank, ING Tech, IBM, Finastra, EveryMatrix și Deloitte Tehnologie și altele), Conferința Voxxed Days Bucharest a ajuns la cea de-a treia ediție!

După succesul obținut la primele trei ediții, la care au participat aprox. 500 de persoane și unde au fost prezentate 4 sesiuni în paralel și 4 workshop-uri, ediția de anul acesta se extinde la trei zile:

Evenimentul este o inițiativă internațională, conferințe similare având loc în multiple orase din Europa. Voxxed Days reprezintă incubatorul pentru renumita conferință Devoxx, care se organizează în țările în care comunitățile de developeri sunt extrem de bine dezvoltate și reușește să adune un minim de 1.000 participanți.

Conferința Voxxed Days Bucharest se va desfășura la Hotel Sheraton București, unde vor fi organizate pe parcursul celor două zile de Conference Days 32 de sesiuni în 4 săli în trei paralel, pe următoarele domenii:

  • Architecture și DevOps
  • Java și Cloud
  • Big Data și IOT
  • Web și Mobile
  • Mind the geek.

De asemenea, în paralel se vor ține hands-on labs de câte 2 ore.
Fiecare dintre cele două zile de conferință va avea câte 2 opening keynote-uri și un ending keynote.

Speakerii sunt personalități marcante pe plan internațional și specialiști de renume în cele mai noi tehnologii în domeniu. Speakerii sunt în proporție covârșitoare din afara țării, iar numai ca excepție, speakeri locali. Lista speakerilor este disponibilă pe site-ul evenimentului.

Ne propunem ca împreună să contribuim la cristalizarea comunității românești de dezvoltatori și să o ajutăm să crească într-un ritm susținut!

Pentru membrii (persoane fizice) ai comunității Softlead oferim un discount de 20% din prețul biletelor, care poate fi accesat completând acest formular și introducând la rubrica “Discount code” codul VDBUH20IC sau direct pe site, prin plată cu cardul, folosind același cod aici.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Angular 6

Frameworkul de Angular 6 a fost refacut complet pentru a veni in intampinarea noilor cerinte in domeniul dezvoltarii web. Acum acest framework nu mai este scris in JavaScript, ci in limbajul TypeScript – typed si mult mai util in dezvoltarea aplicatiilor mari. Cursul include EcmaScript 2015 – ultima versiune de JavaScript, si TypeScript, un typed superset al EcmaScript 2015. Vom d...

Citește tot arrow_forward

Adobe Developer Bootcamp

„Software craftsmanship is a long journey to mastery. It’s a lifestyle where developers choose to be responsible for their own careers and for improving their craft, constantly learning new tools and techniques. Software Craftsmanship is all about putting responsibility, professionalism, pragmatism and pride back into software development” - „Sandro Mancuso” Adobe es...

Citește tot arrow_forward

Curs testare software - Incepatori

Acest curs se adreseaza celor care vor sa invete bazele de testarii software. Pe parcursul training-ului, vom analiza termenii si procesele fundamentele de testare software precum si principiile testarii. Vom discuta despre diferitele tipuri de clasificare si niveluri de testare.Subiecte cursConceptele generale in software testingObiectivele testariiTermenii de baza in testareTest object, test bas...

Citește tot arrow_forward