Visualfest

Pe 15 iulie, Evensys vă invită la Visualfest 2020 - cel mai important eveniment al creatorilor de continut vizual din Romania!

 

  • BUCURESTI
  •    15 Iulie 2020

Acum, cand toate platformele sociale au facut un pariu pe termen lung cu comunicarea vizuala si cand eforturile lor se indreapta spre a oferi experiente multimedia fara repros, este momentul sa aducem impreuna, chiar daca doar virtual, creatorii de continut si brandurile interesate de tendintele momentului in social media.

VISUALFEST este o sarbatoare a comunicarii vizuale, un loc virtual de intalnire al creatorilor de continut cu branduri interesate de tendintele momentului in social media.

Evenimentul se va desfasura asemanator unei conferinte de o zi clasice, cu sesiuni, cu pauze, cu vorbitori pe scena si cu formate noi de continut, insa fara audienta in sala. Doar in fata unui public online.

Rezervati-va un loc virtual GRATUIT pe www.visualfest.ro.

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

VisualFest 2021

Comunicarea vizuala este in acest moment forma de exprimare preferata atat a utilizatorilor social media, cat si a brandurilor active in marketing si comunicare. Mai mult, influencerii folosesc cel mai adesea canalele foto si video pentru a comunica cu audientele lor.

Citește tot arrow_forward

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward