VisualFest 2021

Comunicarea vizuala este in acest moment forma de exprimare preferata atat a utilizatorilor social media, cat si a brandurilor active in marketing si comunicare. Mai mult, influencerii folosesc cel mai adesea canalele foto si video pentru a comunica cu audientele lor.

  • Bucuresti - Online
  •    07 Iulie 2021

Dupa doua editii dedicate fenomenului Instagram, conferinta revine cu un nou format si un nou nume. Visualfest este o sarbatoare a comunicarii vizuale, un loc de intalnire, chiar si virtual al creatorilor de continut cu branduri interesate de tendintele momentului in social media.

Nu in ultimul rand, platformele sociale au facut un pariu pe termen lung cu continutul vizual, toate eforturile lor fiind indreptate astazi spre a oferi experiente multimedia fara repros si catre formarea si cresterea comunitatilor. Prioritatea este insa continutul vizual.

Conferinta este locul in care intalnesti brand-uri relevante din diverse zone, intri in contact cu companii si participi la activari interactive.

Participarea la Visualfest reprezinta o ocazie pentru a impartasi ultimele noutati, pentru a afla care sunt secretele celor mai activi creatori si pentru a crea noi conexiuni.

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

How to Web Conference 2024

How to Web este conferința tehnologică a Europei de Est care unește constructori și viziunari. Evenimentul este ideal pentru profesioniști, startup-uri și investitori care caută să descopere talente și inovații antreprenoriale.

Citește tot

DevTalks România

DevTalks este cea mai mare conferință tech din România, care a adunat în 2023 peste 6000 de participanți și 150+ vorbitori internaționali. Cu 14 scene de conținut tech și zone interesante ca Mobility Area sau Tech Edu Area,...

Citește tot

GPeC Summit 2024

GPeC SUMMIT este considerat evenimentul de referință în E-Commerce & Digital Marketing din CEE și va avea loc în București, pe 21 Mai 2024.

Citește tot