VisualFest 2021

Comunicarea vizuala este in acest moment forma de exprimare preferata atat a utilizatorilor social media, cat si a brandurilor active in marketing si comunicare. Mai mult, influencerii folosesc cel mai adesea canalele foto si video pentru a comunica cu audientele lor.

  • BUCURESTI - Online
  •    07 Iulie 2021

Dupa doua editii dedicate fenomenului Instagram, conferinta revine cu un nou format si un nou nume. Visualfest este o sarbatoare a comunicarii vizuale, un loc de intalnire, chiar si virtual al creatorilor de continut cu branduri interesate de tendintele momentului in social media.

Nu in ultimul rand, platformele sociale au facut un pariu pe termen lung cu continutul vizual, toate eforturile lor fiind indreptate astazi spre a oferi experiente multimedia fara repros si catre formarea si cresterea comunitatilor. Prioritatea este insa continutul vizual.

Conferinta este locul in care intalnesti brand-uri relevante din diverse zone, intri in contact cu companii si participi la activari interactive.

Participarea la Visualfest reprezinta o ocazie pentru a impartasi ultimele noutati, pentru a afla care sunt secretele celor mai activi creatori si pentru a crea noi conexiuni.

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward