Virtualized: The State of IT OPS & Cybersecurity

Virtualized este primul concept de expo-conferințe online din România organizate pe propria platformă software. Conferințele Virtualized au fost gândite inițial ca replici ale scenelor din cadrul evenimentelor tech de referință pentru piața locală, Bucharest Tech Week și GoTech World. La primele 5 evenimente din serie au participat peste 4000 de profesioniști, 63 de speakeri internaționali și locali și 53 de companii partenere care au prezentat cele mai noi soluții de business.

  • BUCURESTI - Online
  •    30 Iulie 2020

Virtualized: The State of IT OPS & Cybersecurity, următorul eveniment online va avea loc pe 30 iulie, de la ora 14:00, iar participanții vor descoperi concepte și soluții pentru o transformare digitală continuă în zona expozițională virtuală și participând la sesiunile care vor avea loc pe cele 2 track-uri de conținut: IT OPS și Cybersecurity.

Pe track-ul de IT OPS participanții îl vor întâlni pe Darko Meszaros, Developer Advocate la Amazon Web Services. Darko va oferi informațiile necesare implementării unor servicii cloud sigure, eficiente și scalabile.

Marco Rottigni, Chief Technical Security Officer EMEA la Qualys Inc. este primul keynote speaker din cadrul track-ului de Cybersecurity. Marco va aduce în discutie vulnerabilitățile software întâlnite în munca de la distanță și va oferi soluții pragmatice pentru remedierea acestora.

De asemenea, Virtualized a implementat și Virtual Expo Area, o zonă în care participanții pot explora standurile 3D ale partenerilor și pot afla mai multe despre soluțiile pe care le prezintă direct de la reprezentanții companiilor, tocmai pentru a reda și mai mult experiența unei expoziții, așa cum era întâlnit la cele două evenimente tech, Bucharest Tech Week și GoTech World.

Virtualized oferă un discount de 10 Euro din prețul biletului pentru comunitatea Softlead interesată de oricare dintre cele două track-uri de conținut, utilizând link-ul acesta  https://bit.ly/Vrtz_discount

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward

VisualFest 2021

Comunicarea vizuala este in acest moment forma de exprimare preferata atat a utilizatorilor social media, cat si a brandurilor active in marketing si comunicare. Mai mult, influencerii folosesc cel mai adesea canalele foto si video pentru a comunica cu audientele lor.

Citește tot arrow_forward