Virtualized: Synergy and Disruption in the financial landscape

GoTechWorld anunță prima expo-conferință virtuală din România: Virtualized, care își propune să transpună experiența unui eveniment offline în online, pornind de la cele mai frecvente subiecte întâlnite la Bucharest Tech Week & GoTech World.

  •    15 Iulie 2020

𝐕𝐢𝐫𝐭𝐮𝐚𝐥𝐢𝐳𝐞𝐝: 𝐒𝐲𝐧𝐞𝐫𝐠𝐲 𝐚𝐧𝐝 𝐃𝐢𝐬𝐫𝐮𝐩𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐧𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐥𝐚𝐧𝐝𝐬𝐜𝐚𝐩𝐞 va avea loc pe 𝟏𝟓 𝐢𝐮𝐥𝐢𝐞 și este un eveniment dedicat specialiștilor din domeniul financiar.

Structura evenimentului este formată dintr-o sesiune susținută de un speaker internațional și două sesiuni de tip panel, unde liderii companiilor de top din România vor dezbate problemele cu care se confruntă piața din țară.

Rezervă-ți biletul pe www.virtualized.ro

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Experimentați soluția CRM în practică

Pentru că în România doar 30-35% dintre companii au un sistem CRM (conform datelor Eurostat), multe persoane nu ştiu cum arată o astfel de aplicaţie şi nici ce face la modul concret. La aceasta contribuie şi studierea utilizării unui sistem CRM doar în unele facultăţi economice, deşi în mod evident angajaţii care lucrează în vânzări, marke...

Citește tot arrow_forward