Virtualized 2021

Virtualized a fost creat pentru a depăși orice graniță, pentru a oferi tuturor profesioniștilor din numeroase domenii și verticale de business, indiferent de locul în care aceștia se află, cea mai nouă informație din domeniul tehnologiei.

  •    29 - 30 Septembrie 2021

Expo- conferințele Virtualized sunt structurate astfel: conferințele online orientate spre teme de actualitate, susținute de către experți internaționali și locali, zona expozițională, unde companii din diverse domenii își prezintă produsele și serviciile, panel-uri unde profesioniști internaționali și locali de top dezbat Live subiecte de actualitate din domeniile în care activează, demonstrații Live/workshop-uri ce prezintă soluții concrete de business, dar și pauze de networking, în timpul cărora participanții pot interacționa în timp real între ei sau cu reprezentanții companiilor participante, accesând chat-ul.

Expo-conferințele se desfășoară pe platforma complexă, MyConnector.

Participarea la cele două expo- conferințe Virtualized este GRATUITĂ și se face după validarea înregistrării de către organizator, pe https://www.virtualized.ro/ 

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

StepFWD 2021 Cohort

Un eveniment ce are scopul de a contribui la dezvoltarea startup-urilor tehnologice, unde diverse echipe trec prin programul nostru de pre-accelerare de 8 săptămâni pentru a beneficia de îndrumare și sprijin. 

Citește tot arrow_forward

HackTheZone

HackTheZone unește hackerii în cadrul unei competiții de tip "Capture The Flag" jucată pe străzile Bucureștiului, care se va desfășura timp de 3 zile, începând cu 30 Septembrie. 

Citește tot arrow_forward

Big Data Week Bucharest 2021

Big Data Week București, primul eveniment de "Big Data" din România, revine într-un format hibrid special. 

Citește tot arrow_forward