UX Days, primul bootcamp intensiv de User Experience din Romania

UX Days, primul bootcamp intensiv de User Experience din Romania, are loc in perioada 30 octombrie – 3 noiembrie la Bucuresti. Construit dupa o curricula special gandita pentru piata si industria din Romania, UX Days inseamna 5 zile de cursuri intensive prin intermediul carora participantii vor trece prin toate etapele procesului de User Experience Design, interactionand direct cu traineri de top, cu experienta vasta in User Experience Design.

  • BUCURESTI - Palatul Universul
  •    30 Octombrie 2018 - 03 Noiembrie 2018

UX Days, primul bootcamp intensiv de User Experience din Romania, are loc in perioada 30 octombrie – 3 noiembrie la Bucuresti. Construit dupa o curricula special gandita pentru piata si industria din Romania, UX Days inseamna 5 zile de cursuri intensive prin intermediul carora participantii vor trece prin toate etapele procesului de User Experience Design, interactionand direct cu traineri de top, cu experienta vasta in User Experience Design.

Zone majore si definitorii din User Experience vor fi abordate la UX Days

UX Days este un eveniment inedit pentru Romania, cu un format intensiv si condensat, dar in acelasi timp abordabil, cu traineri cu foarte multa experienta teoretica, practica si aplicata. Timp de 5 zile, vor fi abordate zone majore si definitorii precum UX ca proces holistic, User Engagement si Cross Chanels UX, UX Research, UX Techniques, UX Management si UX Strategy and Communications. Modulul din ultima zi dedicat strategiei in UX se adreseaza specialistilor din zona de recruting, managerilor si seniorilor din domeniu, precum si celor care vor sa inteleaga mai bine cum se construieste o echipa si o strategie, cum se negociaza cu stakeholderii din pozitia de specialist UX sau care sunt aspectele strategice ce contribuie la succesul unei echipe.

Traineri de top din lume vin la Bucuresti pentru a sustine un curs accelerat de UXD

În ceea ce privesc trainerii, acestia au experiente vaste in studiouri de design, in consultanta, corporatii sau zone academice. Jason Mesut are o experienta de peste 7 ani in conceperea strategiilor si coordonarea echipelor de design, in prezent ocupand functia de director la Resonant Design and Innovation Lab in UK si Local Leader la IxDa. Scott Gould este autorul The Shape of Engagement si un expert in modul in care oamenii interactioneaza cu ideile, brandurile sau organizatiile, avand aproape 20 de ani de experienta in diferite domenii precum educatie, guvern sau start-up-uri. Stephanie Troeth este consultant UX si UX Lector la University of Greenwich din UK, avand o experienta de peste 15 ani in domeniu, lucrand cu branduri ca Telegraph, Mailchimp sau Clearleft, acolo unde a fost Head of Research. Ben Woods si-a inceput cariera din 1999, ocupand pozitii de designer UX si manager UX, in prezent fiind Lector UXD la Kent State University din USa. alina Banuleasa face parte din echipa responsabila de crearea celor mai bune experiente pentru FIFa, este mentor si trainer in UX si sprijina si contribuie la dezvoltarea comunitatii tech din Romania.

Evenimentul nu se adreseaza exclusiv UX Designerilor, ci si celor specializati in Customer Experience, Product Management sau, altfel spus, celor care doresc sa aprofundeze din tehnicile si secretele dezvoltarii unei experiente pentru produs.
UX Days are loc in perioada 30 octombrie – 3 noiembrie la Mezanin, Palatul Universul, iar biletele pot fi achizitionate online pe www.uxdays.ro.

UX Days este un eveniment organizat de asociatia Romana de User Experience Design, un ONG care promoveaza si sustine dezvoltarea practicii de User Experience Design din Romania, organizand din 2015 UX Bucharest, prima conferinta de UX Design din Europa de Est. Evenimentul este organizat in colaborare cu Lagom agency.

Partener educational: Kent State University

Sponsori: TEDxEroilor, Startarium, UXpa, UX Planet, The Institute & Internetics

Parteneri media: IQads&Smark, Wall-Street, Cariere online, Bursa, Tech Cafe, PIN Magazine

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward