UX Bucharest Conference

Speakeri de talie internațională, 3 zile dedicate conferințelor și workshop-urilor, o experiență care durează la nesfârșit prin conferința UX Bucharest 2017

  • BUCURESTI - Hotel Sheraton
  •    03 - 06 Octombrie 2017

Speakeri de talie internațională, 3 zile dedicate conferințelor și workshop-urilor, o experiență care durează la nesfârșit prin conferința UX Bucharest 2017.

Evenimentul va avea loc în cadrul Hotelului Sheraton din București.

Cele mai importante paneluri includ teme precum: service design, metodologii, inovație în produse și servicii, design de produs, User Research, precum și multe alte surprize și o petrecere dedicată pasionaților din domeniu.

Cui îi este adresat evenimentul?

Bucharest UX Conference este dedicat specialiștilor de produs, project managerilor, pozițiilor de top management, celor care măsoară satisfacția clienților sau celor mai creativi, precum designerii.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward