Transformarea digitala - Solutii de interactiune cu clientii

Participați la eveniment pentru a afla despre cele mai avansate soluțiile Microsoft de interacțiune cu clienții

  • BUCURESTI - Hotel Intercontinental București
  •    04 Octombrie 2016

Participați la eveniment pentru a afla despre cele mai avansate soluțiile Microsoft de interacțiune cu clienții, precum:
- Soluții complete de interacțiune cu clienții ce oferă noi capabilități de service pe teren
- Portal modern pentru conectarea și schimbul de informații între clienți, parteneri și angajați
- Capabilități incluse de învățare automată si scenarii Internet of Things care folosesc puterea Microsoft Azure pentru a anticipa nevoile clienților

Ce se întâmplă atunci când serviciile pe teren, dispozitivele conectate și IoT se intersectează? Ce contează mai mult: experiența consumatorului, prețul sau produsul? Aflați cum satisfaceți mai ușor cererea în creștere. Dezvoltați-vă firma într-o economie bazată pe servicii.
Descoperiți cum aceste capabilități tehnologice și altele permit companiilor să ofere acele experiențe personalizate și digitale de care clienții au nevoie în ziua de azi.
Aflați de la companii precum Rolls Royce, cum au reușit să crească loialitatea în rândul cliențilorprin livrarea serviciilor la un standard ridicat cu ajutorul Microsoft Dynamics.

Înregistrează-te gratuit aici: https://aka.ms/interactiuneacuclientii

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward