Timisoara Business Days 2014

Au început înscrierile la a 14-a ediție Business Days care va avea loc la Timișoara în 2-3 Aprilie la Complex Senator Expovest.

  • Timisoara, Timis - Complex Senator
  •    02 - 03 Aprilie 2014

Au început înscrierile la a 14-a ediție Business Days care va avea loc la Timișoara în 2-3 Aprilie la Complex Senator Expovest.

Ediția aniversară a celor 4 ani de existență pe piață a celei mai de impact serii de evenimente de business din România va conține, printre altele: 4 conferințe (în total 44 de prezentări inspiraționale), 16 workshopuri unde peste 50 de specialiști, experți, consultanți, antreprenori, manageri, traineri și moderatori profesioniști îi vor ajuta pe participanți să își dezvolte abilitățile de management și cele antreprenoriale, prin sesiuni bazate pe interactivitate și schimb de experiență, 4 mese rotunde (cu peste 48 de invitați de marcă din diverse domenii care vor susține dezbateri în jurul unor teme de impact pentru mediul de business românesc). Una dintre noutățile ediției constă în organizarea unui workshop special dedicat persoanelor de conducere, susținut de renumitul dirijor și specialist în neuroștiințe Maestrul Giorgio Fabbri, despre un nou tip de inteligență pentru un leadership inovativ. 

Informații suplimentare sunt disponibile pe http://timisoara2014.businessdays.ro

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

SaaStock 2024

Considerată cea mai bună conferință SaaS pentru fondatori, executivi și investitori din Europa, acest eveniment oferă oportunități de networking cu factori de decizie din ecosistemul SaaS.

Citește tot

Voxxed Days Romania - Cluj

Aceste conferințe pentru developeri adună împreună public speakeri populari, developeri principali ai tehnologiilor open source renumite și profesioniști dornici să împărtășească cunoștințele și experiențele lor. Cu mai...

Citește tot

How to Web Conference 2024

How to Web este conferința tehnologică a Europei de Est care unește constructori și viziunari. Evenimentul este ideal pentru profesioniști, startup-uri și investitori care caută să descopere talente și inovații antreprenoriale.

Citește tot