Tecomm Conference & Expo

Companii din domeniul tehnologiei, eCommerce-ului și al marketingului, împreună cu angajatori de top din zona de IT, sunt prezente la Cluj-Napoca pentru a lua pulsul industriei și pentru a interacționa B2B și B2C.

  • CLUJ-NAPOCA
  •    09 - 10 Noiembrie 2018

Evenimente oferă profesioniștilor oportunitatea de a învăța din strategiile care au condus la succes, de a cunoaște angajatori de top și de a-și dezvolta rețeaua profesională.

Content internațional și headlineri din eCommerce: Lego, Zalando, ESPRIT

Noua ediție TeCOMM eCommerce&Expo este structurată din: conferință cu speakeri și know-how internațional, workshop-uri practice, masterclass-uri hands-on, dar găzduiește și o zonă expozițională extinsă, formată din profesioniști și furnizori din domeniu.

În paralel cu TeCOMM eCommerce Conference&Expo, în incinta Sălii Polivalente se desfășoară Târgul de Cariere IT, eveniment care se adresează aceluiași tip de public. Așadar, întreg spațiul va fi transformat într-un hub tehnologic, în care fluxul de informații din domeniul IT va fi constant - Sala Polivalentă va deveni astfel, timp de două zile, un pol al tehnologiei, fiind favorizate schimburile de idei și stimularea creativității.

Participanții la Târgul de Cariere IT vor interacționa cu cele mai importante companii din domeniul online și vor avea ocazia să își testeze și îmbogățească cunoștințele. Organizatorii au pregătit pentru cei interesați și pasionați de tehnologie workshop-uri și speed challenge-uri menite să stimuleze interacțiunea dintre angajatori și candidați.

Evenimentele creează noi punți între specialiști, astfel încât oportunitățile întâlnite în cadrul celor două evenimente să fie cât mai avantajoase pentru cei care vor să aprofundeze anumite teme relevante pentru viitorul lor professional sau își doresc o carieră în domeniul IT.

Înscrierile continuă pe http://bit.ly/TeCommCluj2018

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Techsylvania 2021

În perioada 22-23 septembrie 2021 va avea loc cea de-a 8-a ediție a Techsylvania, cel mai important eveniment tech din Europa de Est, unde anual viitorul este reinventat prin inovație și excelență. La fel ca în 2020, organizatorii au decis ca workshop-urile, conferințele, competițiile, evenimentele satelit, programele de finanțare și prezentările să se desfășoare exclusiv ...

Citește tot arrow_forward