TeCOMM Conference & Expo Cluj 2014

TeCOMM este un eveniment complex care reuneste retaileri online, specialisti in ecommerce, furnizori de servicii, dar si pe cei care vor sa isi dezvolte un business in ecommerce.

  • CLUJ-NAPOCA - Grand Hotel Italia
  •    30 - 31 Octombrie 2014

TeCOMM este un eveniment complex care reuneste retaileri online, specialisti in ecommerce, furnizori de servicii, dar si pe cei care vor sa isi dezvolte un business in ecommerce.

Am bifat in calendar data de 30 si 31 Octombrie pentru doua zile de prezentari, workshopuri si paneluri de discutii in care vom afla care sunt cele mai bune, dar si cele mai actuale practici in comertul online: digital marketing, ePayments, analytics, usability, conversii, SEO si logistica.

TeCOMM 2014 aduce doua zile de workshopuri si prezentari, peste 25 de speakeri si inca patru evenimente conexe: MarkDay, Digital Travel Forum, HotSpot Fashion si TeCOMM Hackathon.

Speakerii prezenti la TeCOMM sunt specialisti cu experienta in companii de renume: Colby Hanks (Estee Lauder),  Camelia Ganga (Fashion Days), Laurentiu Cenusa (Aoro.ro), Gian Sharp (Cargus), Rob Smith (Blueleaf), Radu Stanca (Google), Ioana Barbu (Bitdefender), Marian Alecsiu (F64), Elena Dobre (Naspers), si multi altii.

Informatii complete referitoare la speakeri, program, subiecte abordate si inregistrare gasiti pe site-ul evenimentului:  http://tecomm.ro/.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Techsylvania 2021

În perioada 22-23 septembrie 2021 va avea loc cea de-a 8-a ediție a Techsylvania, cel mai important eveniment tech din Europa de Est, unde anual viitorul este reinventat prin inovație și excelență. La fel ca în 2020, organizatorii au decis ca workshop-urile, conferințele, competițiile, evenimentele satelit, programele de finanțare și prezentările să se desfășoare exclusiv ...

Citește tot arrow_forward