TeCOMM București

TeCOMM aduce împreună peste 250 retaileri online, dar şi pe cei din domeniile conexe care au tangenţă cu eCommerce-ul.

  • BUCURESTI - Athenee Palace Hilton
  •    21 Aprilie 2016

TeCOMM aduce împreună peste 250 retaileri online, dar şi pe cei din domeniile conexe care au tangenţă cu eCommerce-ul.

Viitorul eCommerce-ului constă nu în a atrage mereu noi clienţi, ci în creşterea constantă a numărului de clienți fideli. Aceştia sunt cei mai buni ambasadori ai brandului tău. Consumatorii au în prezent mai multă putere decat oricând să îmbunătăţească sau să înrăutăţească imaginea publică a unui brand, în funcţie de gradul de satisfacţie pe care îl au prin prisma magazinului online pe care îl deţin retailerii.

În cadrul TeCOMM Bucureşti se vor prezenta publicului subiecte privind inovaţia în comerţul online, cifre, statistici, cele mai noi tool-uri şi tactici eficiente de promovare, strategii de orientare către client şi loializarea acestuia, având ca temă centrală: “Power to the Customers”. 

Publicul nu va fi doar unul spectator, ci va fi direct implicat prin interactivitatea oferită în cadrul acestui debate, unde se vor prelua şi întrebări din sală. Conferinţa este adresată oamenilor de afaceri care deţin magazine online, cât şi  celor din domeniile conexe.

Înscrierile la TeCOMM Bucureşti se fac pe www.bucharest.tecomm.ro. Vezi aici agenda şi speakerii evenimentului.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward