TechTalks București

Cea de-a cincea editie TechTalks revine pe 15 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti si te asteapta cu ultimele tendinte, inovatii dar si insight-uri din tehnologie.

  • BUCURESTI - Sala Palatului
  •    15 Octombrie 2016

Cea de-a cincea editie TechTalks revine pe 15 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti si te asteapta cu ultimele tendinte, inovatii dar si insight-uri din tehnologie.

Ce ti-au pregatit organizatorii editia aceasta?
- 6 TechLab-uri care te antreneaza in rezolvarea unor studii de caz alaturi de alti profesionisti IT;
- 3 Conferinte peteme precum: Software Development, Cloud, IoT;
- Peste 20 de speakeri din companii de renume;

Cateva dintre companiile participante la editiile trecute: IBM, Dell, Unicredit Business Integrated Services, Vodafone Shared Services, Intralinks, Bearing Point, Accenture, AmberStudio.

Interactioneaza direct cu manageri si specialisti in dezvoltare software, Internet of Things, Cloud, invata cum poti fructifica toate situatiile care apar pe parcursul unui proiect si socializeaza cu persoane la fel de pasionate de tehnologie la TechTalks.

Pe langa conferinte ti-am pregatit si un Tech Corner unde te vei putea experimenta ultimele noutati in materie de gadgeturi.

Participarea la una sau mai multe sesiuni este gratuita, in urma inscrierii. Locurile sunt limitate.

Mai multe informatii curand : http://bit.ly/2cmmAOP

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward