Techsylvania 2022

Techsylvania revine în 2022 între 28 și 29 iunie cu un format hibrid al evenimentului, iar nucleul evenimentului este reprezentat de conferință, care aduce peste 60 de reprezentanți inspiraționali din toate colțurile lumii.

  • Cluj Napoca
  •    28 - 29 Iunie 2022

Techsylvania este unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie din Europa de Est. CEO, fondatori, directori executivi și experți tehnici ai celor mai de succes companii de tehnologie din lume vor fi prezenți la ediția cu numărul 9.

La ediția din acest an, pe scena evenimentului vor urca și Mark Porter, CTO la MongoDB, Suthen Thomas, CTO la Grab, Lloyed Lobo, co-fondator la Boast.AI, Ajey Gore, partener operațional la Sequoia Capital India, Trang Nguyen, co-fondator la TI Platform, Zach Coelius, partener la Coelius Capital.

Participanții care optează pentru aceste secțiuni au oportunitatea de a discuta cu fondatori, investitori sau membri ai unor companii de top, despre ultimele trenduri din industrie sau posibilitatea de a colabora.

Evenimentul va include și o serie de evenimente-satelit: sesiunea ”Startup local – ambiție globală” va prezenta cei mai importanți jucători autohtoni din ecosistemul de tehnologie pentru sănătate și va rezuma oportunitățile de finanțare oferite în 2022 – 2023 de EIT Health.

Biletele se pot achiziționa accesând https://techsylvania.com/tickets/, iar costul lor pornește de la 69 de euro.

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

WebSummit 2023

Cunoscut ca fiind evenimentul reper al industriilor de tehnologie și digital, WebSummit a deschis înscrierile pentru ediția din anul 2023, ce va avea loc în Lisabona, în cadrul Altice Arena & Fil. 

Citește tot

SaaStock Dublin 2023

Unul dintre cele mai importante Evenimente dedicate aplicațiilor de tip SaaS (Software as a Service) va avea loc anul viitor în Dublin. Timp de două zile, start-up-urile și companiile mari pot participa la workshop-uri, prezentări,...

Citește tot

GPeC SUMMIT 2023

GPeC este cel mai important eveniment dedicat comerțului electronic din România și din Sud-Estul Europei.

Citește tot