Techsylvania 2021

În perioada 22-23 septembrie 2021 va avea loc cea de-a 8-a ediție a Techsylvania, cel mai important eveniment tech din Europa de Est, unde anual viitorul este reinventat prin inovație și excelență. La fel ca în 2020, organizatorii au decis ca workshop-urile, conferințele, competițiile, evenimentele satelit, programele de finanțare și prezentările să se desfășoare exclusiv online pe platforma Hopin.

  • CLUJ-NAPOCA - Online
  •    22 - 23 Septembrie 2021

Techsylvania - două zile de inovație tehnologică

Evenimentul promite astfel două zile în care comunitățile tech din întreaga lume vor pune umărul la reinventarea viitorului, depășirea barierelor și adoptarea de noi realități care să ne îmbunătățească viața. Inovațiile prezente în cadrul evenimentului vor aduce la un loc întreaga piață a industriei tehnologice, de la antreprenori, angajați, consultanți sau studenți. Iar toate acestea se vor întâmpla din confortul casei sau biroului celor care vor participa la Techsylvania.

Organizat sub umbrela celor trei teme care au consacrat evenimentul: Code, Product, F(o)unding, Techsylvania își dorește ca anul acesta să depășească cifrele de anul trecut când orizonturile evenimentului au trecut cu mult barierele Europei de Est, prin înscrierea la eveniment a mii de participanți din 65 de țări răsfirate în întreaga lume. Conform organizatorilor, dacă 2020 a fost pentru Techsylvania un stimul de dezvoltare a comunității tehnologice naționale prin informații de calitate furnizate de experți din întreaga lume, jucători importanți în inovația tehnologică și personalități care au pus evenimentul pe harta globală prin realizări excepționale în științe, tehnologie și finanțe, anul acesta scopul este ca evenimentul să nu se lase cu nicio linie de cod mai prejos decât precedentele ediții. 

Presiunea și neliniștea au fost liantul care a demonstrat în 2020 că, din punct de vedere tehnologic, Techsylvania poate atinge culmi nebănuite, iar evenimentul a parcurs întreaga călătorie creativă, emoțională, umană și tehnologică a identificării viitorului ca oportunitate de evoluție. Acel viitor ca o nevoie de schimbare a modului în care trăim, schimbare profundă la toate nivelurile, va aduce cu sine o nouă Revoluție Tehnologică despre care se vor scrie sute de pagini de istorie. Iar una dintre acele pagini va fi scrisă de Techsylvania 2021.

În cadrul ediției din 2021, Techsylvania se așteaptă ca la evenimentele organizate să participe peste 5000 de persoane, iar încă de acum, organizatorii au anunțat că pe scena virtuală vor urca peste 60 de vorbitori de talie internațională. Totodată, se așteaptă ca în cadrul concursurilor și oportunităților pregătite pentru startup-uri, la evenimente să fie înscrise un număr de peste 300  de astfel de afaceri.

Techsylvania este evenimentul care a reușit de-a lungul timpului să aducă în premieră pe scenele ultimelor ediții executivi de top  din companii precum Facebook, Google, BBC, Ubuntu, Adobe și multe altele. După premisele din 2020 când, în ciuda contextului global, organizatorii au reușit în ultimul moment să se reinventeze, ediția din 2021 se vrea a fi o continuare a învățării, celebrării și formării unui viitor comun în tehnologie.

Cele două zile de evenimente vor păstra structura clasică a Techsylvania, după cum urmează:

  • 22-23 septembrie - Conferințe

În fiecare an, liderii de renume mondial din industrii tehnologice și adiacente urcă pe scena Techsylvania unde vor împărtăși prin voci proeminente și povești de succes lecțiile pe care le-au învățat în parcursul lor profesional.

  • 22-23 septembrie - Startup Avalanche

Competiția de pitching consacrată care adună anual sute de start-up-uri ce se bat pentru un singur scop: să câștige viitorul. Aici, orice idee ambițioasă poate deveni următoarea soluție tehnologică prezentă în viețile noastre.

  • 22-23 septembrie - Workshop-uri tehnice

Partea practică a tehnologiei, pentru că fără practică, tehnologia ar fi doar o poveste plictisitoare. Experimente, demonstrații și exerciții, toate vor fi posibile în cadrul atelierelor interactive găzduite de experți în tehnologie.

  • 22-23 septembrie - Startup Alley

Programul are ca scop propulsarea ideilor inovatoare aflate în stadiu incipient prin prezentarea lor în fața partenerilor de business și a trusturilor media. Orice producător, cercetător sau inventator care simte că are o idee măreață se poate întâlni pe aleea oportunităților cu cele mai briliante minți ale industriei tehnologice, urmând să bată palma pentru un viitor comun mai aproape de perfecțiune. Spațiul este dedicat firmelor aflate la început de drum, cu maxim 10 angajați și cu potențial de creștere, iar programul va include peste 20 de standuri expoziționale virtuale cu produse inovatoare.

  • 20-26 Septembrie - evenimente satelit

Întreaga săptămână din  septembrie, partenerii Techsylvania vor organiza evenimente satelit, ca o celebrare a inovației tehnologice. Anii trecuți au avut loc zeci de astfel de evenimente adiacente, organizate de Bosch, Microsoft, Betfair, Wolfpack Digital, Salt and Pepper sau Fitbit. Iar toate acestea au fost o bună oportunitate de networking prin experiențe unice.

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

VisualFest 2021

Comunicarea vizuala este in acest moment forma de exprimare preferata atat a utilizatorilor social media, cat si a brandurilor active in marketing si comunicare. Mai mult, influencerii folosesc cel mai adesea canalele foto si video pentru a comunica cu audientele lor.

Citește tot arrow_forward

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward