Techsylvania-2016

Techsylvania, cel mai mare eveniment de tehnologie din Transilvania, va avea loc in perioada 21-24 mai 2016 la Cluj Napoca.

  • CLUJ-NAPOCA
  •    21 - 24 Mai 2016

Techsylvania, cel mai mare eveniment de tehnologie din Transilvania, va avea loc in perioada 21-24 mai 2016 la Cluj Napoca.

Cu 1000 de participanti si 40 de speakeri, Techsylvania promite o incursiune in viitorul tehnologiei cu 24 de ore de Hackathon(maraton de programare) si 2 zile de conferinte. Evenimentul oferă atât oportunitatea de interacțiune socială cu scopul stabilirii de parteneriate, găsirii de finanțări sau obținerii de mentorat din partea experților, cât și a promovării unor idei tehnice revoluționare din rândul programatorilor români.

Conditii participare Hackathon:

Echipa: cel putin 4 membri

Cod: nici un cod nu trebuie scris inainte de inceperea Hackathon-ului

Limba: fara restrictii

Atentie, proiectul sustinut la finalul hackathon-ului trebuie sa fie realizat in cele 24 de ore destinate acestuia. Nu se accepta proiecte realizate anterior.

Pentru mai multe detalii legate de Techsylvania, puteti accesa:

Blog: http://blog.techsylvania.co/

Facebook: https://www.facebook.com/techsylvania/

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Techsylvania 2021

În perioada 22-23 septembrie 2021 va avea loc cea de-a 8-a ediție a Techsylvania, cel mai important eveniment tech din Europa de Est, unde anual viitorul este reinventat prin inovație și excelență. La fel ca în 2020, organizatorii au decis ca workshop-urile, conferințele, competițiile, evenimentele satelit, programele de finanțare și prezentările să se desfășoare exclusiv ...

Citește tot arrow_forward