Tech4Kids

PRIMA EXPOZIȚIE INTERACTIVĂ DE TEHNOLOGIE PENTRU PREȘCOLARI

  • BUCURESTI - Hotel Caro
  •    14 - 15 Mai 2016

Copiii și părinții sunt invitați la PRIMA EXPOZIȚIE INTERACTIVĂ DE TEHNOLOGIE PENTRU PREȘCOLARI. Workshopuri unde copiii vor fi provocați să programeze și să monteze roboți, să construiască circuite, să experimenteze ochelari de realitate virtuală și să descifreze puzzle-uri 3D.

Cei mici sunt așteptați în una dintre zonele sau activitățile puse la dispoziție de către organizatori: 

  • Playground-uri interactive unde copiii vor fi absolut încântați să construiască 3D cu cărămizi de mărime naturală, să testeze un circuit pitagoreic sau să meargă pe apă într-un bazin non-newtonian.
  • Zona de bricolaj creativ unde copiii vor primi kituri cu piese, vor șlefui lemnul, vor folosi bormașina și își vor construi o jucărie pe care o vor lua acasă.

  • Zone de experimentare și informare despre gadget-uri, device-uri educaționale, drone, imprimante 3D, etc.

  • Zonă specială de bricolaj în care se vor crea piesele aparținând unei construcții din centrul expoziției. La final, construcția va deveni uriașă și va fi rezultatul tuturor copiilor de la eveniment.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward