Tech Intelligence Conference 2014

Tehnologia modeleaza continuu nu doar mediul de afaceri, ci si lumea in care traim, dictand progresul la nivel global. Conectivitatea permanenta a devenit esentiala pentru companii, iar mobilitatea sporita adusa de progresele tehnologice ale ultimilor ani aduce oportunitati uriase.

  • Bucuresti - Hotel Howard Johnson, Bucuresti, Sala Platinum
  •    04 Aprilie 2014

Tehnologia modeleaza continuu nu doar mediul de afaceri, ci si lumea in care traim, dictand progresul la nivel global. Conectivitatea permanenta a devenit esentiala pentru companii, iar mobilitatea sporita adusa de progresele tehnologice ale ultimilor ani aduce oportunitati uriase.

Aceste oportunitati vin, insa, la pachet cu provocari imense pentru companiile secolului XXI. Cum alegi solutiile potrivite fiecarui business in parte? Cum integrezi si gestionezi retelele tot mai complexe de programe si aplicatii? Pana unde merge outsourcing-ul? Cum asiguri securitatea datelor?

Program

9:00 – 10:00 Inregistrarea participantilor

10:00 – 10:45 Natural User Interfaces for a smart home and the industry
Internet of things, machine-to-machine communication, connected vehicles and smart everyday things together with new and more natural ways of interactivity force us to think about new approaches. This challenge is not limited to technical constraints and better user experience. We need to identify and sometimes create needs to develop new solutions. Sascha shows in his presentation a bunch of unconventional and inspiring scenarios including live demos using a variety of communication services.

KEYNOTE SPEAKER:
Sascha Wolter (http://wolter.biz) is a professional developer, user experience enthusiast, an experienced speaker, passionate about M2M, Internet of Things (IoT), Rich Applications and Mobile Apps. He also works as a consultant, trainer, software-architect, and within Deutsche Telekom Group is Developer Evangelist, tinkering with new soft- and hardware.

10:45-11:30 Smart tools for smart business
Business-ul trece dincolo de granitele biroului. Marile corporatii aleg sisteme tehnologice bazate pe mobilitate, pentru a oferi clientilor solutii rapide si angajatilor confortul de folosi orice tip de device, in cursa spre eficientizare.

In acelasi timp, companiile mici si mijlocii beneficiaza de pe urma democratizarii accesului la noi tehnologii si pot implementa solutii de ultima ora pentru a fi tot mai competitive. Problema este acum una de selectie dintr-un ocean de programe si aplicatii.

TEME
* Tech for marketing – Tehnologia schimba fata marketingului si permite companiilor sa ajunga la consumator in moduri surprinzatoare si inovatoare. Care sunt cele mai noi tendinte la nivel global, dar si ce exemple avem pe plan local?
* Augmented reality
* Face recognition
* NFC
* Aplicatii mobile

DINTRE SPEAKERI
* Octavian Matei, Digital Manager, Zenith Romania
* Andreea Coca, Digital Market Intelligence Consultant, GfK RO
* Iris Ionescu, Account Manager, Geometry Global
* Carlo Burci, General Manager, Catalyst World Wide

 

11:30 – 12:00 Pauza de cafea

12:00 – 13:30 Cele mai iubite branduri tech
A doua editie a studiului realizat exclusiv pentru Biz de Unlock Market Research. Dupa succesul primei editii, care a cuprins 25 de branduri, am inclus in baza de cercetare zona de software si retelele sociale, iar anul acesta am realizat un top cu 30 de branduri.

Prezentarea va fi urmata de o dezbatere cu reprezentanti ai brandurilor din top si consultanti despre relatia romanilor cu tehnologia.

DINTRE SPEAKERI
* Eugen Schwab-Chesaru,
Managing Director Eastern Europe, Pierre Audoin Consultants
* Dan Bulucea, Country Manager, Google Romania
Alexandra Cojocaru, Senior Client Service, Unlock Market Research
* Mihaela Stanoiu, Marketing Manager Romania & Bulgaria Samsung

Informații suplimentare și înregistrări pe http://www.bizforum.ro/tech/program/

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

How to Web Conference 2024

How to Web este conferința tehnologică a Europei de Est care unește constructori și viziunari. Evenimentul este ideal pentru profesioniști, startup-uri și investitori care caută să descopere talente și inovații antreprenoriale.

Citește tot

DevTalks România

DevTalks este cea mai mare conferință tech din România, care a adunat în 2023 peste 6000 de participanți și 150+ vorbitori internaționali. Cu 14 scene de conținut tech și zone interesante ca Mobility Area sau Tech Edu Area,...

Citește tot

GPeC Summit 2024

GPeC SUMMIT este considerat evenimentul de referință în E-Commerce & Digital Marketing din CEE și va avea loc în București, pe 21 Mai 2024.

Citește tot