Strategii online pentru business

Hotseat este primul eveniment care te invata sa iti organizezi strategia digitala a afacerii tale, printr-o abordare unitara a celor 5 piloni ai prezentei online.

  • BUCURESTI - Hotel Europa Royale
  •    18 Septembrie 2014

Design

Web design-ul este procesul estetic si functional de definire a unei prezente online. Prin diferitele lui forme, el este indispensabil, fiind responsabil pentru o cat mai buna experienta a oricarui vizitator.

PPC

Pay per Click marketing-ul este singura metoda prin care poti trimite catre site-ul tau trafic targetat pe baza intentiei sau contextului utilizatorului cu plata la click.

Development

Ai vrea sa-ti construiesti o casa pe o fundatie de nisip? Nu? Atunci de ce ai vrea sa-ti mizezi intregul business pe o "vopsea" frumoasa si cateva bannere?

SEO

Cu milioane de cautari zilnice, traficul organic nu poate fi ignorat de nici un business care activeaza in mediul online. O strategie SEO conceputa corect ofera vizibilitate, incredere si autoritate pentru brand-ul tau.

Social

Un brand trebuie sa faca mai mult decat sa vanda. Un brand adevarat creeaza valoare sociala, dezvoltand comunitati de fani bazate pe relatii de incredere.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward