StepFWD 2020

StepFWD este un program de pre-accelerare care își propune să ajute echipele diverse aflate la început de drum să își lanseze produsul pe piață și să își dezvolte afacerea.

Finaliștii StepFWD selectați vor participa timp de 8 săptămâni la workshop-uri dedicate și sesiuni de mentorat susținute online de antreprenori și profesioniști în domeniu și vor avea acces atât la oportunități de networking, cât și la potențiali investitori. 52 de mentori implicați în program vor oferi feedback și idei start-up-urilor înscrise. 

Start-up-uri vizate:

  • Early-stage tech startups
  • Start-up-urile să dețină un prototip / o ideea validată --> pana la early revenue stage
  • Diversitatea (de gen, varsta, skiluri, locatie) este un avantaj
  • StepFWD a lansat un parteneriat cu OrangeFab, asadar sunt vizate urmatoărele verticale: 5G & Networks of the Future, IoT & Connected Objects, Smart City & Mobility, Security, Fintech, Smart Retail, Media & Entertainment, Health & Lifestyle, People & Future of Work, Digital Education.

Ediția 2020 extinde misiunea StepFWD de a contribui la diversitatea ecosistemului antreprenorial, punând accentul pe incluziune și echilibru din punct de vedere al genului, etniei, abilităților.

Aplicațiile sunt deschise online pe site-ul programului www.stepfwd.today până pe 30 august, 2020.

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

SaaStock 2024

Considerată cea mai bună conferință SaaS pentru fondatori, executivi și investitori din Europa, acest eveniment oferă oportunități de networking cu factori de decizie din ecosistemul SaaS.

Citește tot

Voxxed Days Romania - Cluj

Aceste conferințe pentru developeri adună împreună public speakeri populari, developeri principali ai tehnologiilor open source renumite și profesioniști dornici să împărtășească cunoștințele și experiențele lor. Cu mai...

Citește tot

How to Web Conference 2024

How to Web este conferința tehnologică a Europei de Est care unește constructori și viziunari. Evenimentul este ideal pentru profesioniști, startup-uri și investitori care caută să descopere talente și inovații antreprenoriale.

Citește tot