StepFWD 2020

StepFWD este un program de pre-accelerare care își propune să ajute echipele diverse aflate la început de drum să își lanseze produsul pe piață și să își dezvolte afacerea.

  •    28 Septembrie 2020 - 23 Noiembrie 2020

Finaliștii StepFWD selectați vor participa timp de 8 săptămâni la workshop-uri dedicate și sesiuni de mentorat susținute online de antreprenori și profesioniști în domeniu și vor avea acces atât la oportunități de networking, cât și la potențiali investitori. 52 de mentori implicați în program vor oferi feedback și idei start-up-urilor înscrise. 

Start-up-uri vizate:

  • Early-stage tech startups
  • Start-up-urile să dețină un prototip / o ideea validată --> pana la early revenue stage
  • Diversitatea (de gen, varsta, skiluri, locatie) este un avantaj
  • StepFWD a lansat un parteneriat cu OrangeFab, asadar sunt vizate urmatoărele verticale: 5G & Networks of the Future, IoT & Connected Objects, Smart City & Mobility, Security, Fintech, Smart Retail, Media & Entertainment, Health & Lifestyle, People & Future of Work, Digital Education.

Ediția 2020 extinde misiunea StepFWD de a contribui la diversitatea ecosistemului antreprenorial, punând accentul pe incluziune și echilibru din punct de vedere al genului, etniei, abilităților.

Aplicațiile sunt deschise online pe site-ul programului www.stepfwd.today până pe 30 august, 2020.

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

SEETEST 2021

Peste 500 de participanți și 25 de speakeri își dau întâlnire la SeeTest 2021, cea de-a zecea ediție dedicată testării software.

Citește tot arrow_forward

Techsylvania 2021

În perioada 22-23 septembrie 2021 va avea loc cea de-a 8-a ediție a Techsylvania, cel mai important eveniment tech din Europa de Est, unde anual viitorul este reinventat prin inovație și excelență. La fel ca în 2020, organizatorii au decis ca workshop-urile, conferințele, competițiile, evenimentele satelit, programele de finanțare și prezentările să se desfășoare exclusiv ...

Citește tot arrow_forward

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward