Startup Weekend Women

În weekendul 20-22 septembrie, Startup Weekend Cluj se întoarce cu o nouă inițiativă: Techstars Global Startup Weekend Women Cluj.

  • CLUJ-NAPOCA - Cluj-Hub
  •    20 - 22 Septembrie 2019

Timp de 54 de ore Techstars Global Startup Weekend Women dorește să aducă în același loc femei care activează în domeniul IT, business, marketing, design și nu numai, și care au intenția de a porni o afacere. Femeile sunt încurajate să participe la eveniment și să folosească această oportunitate ca punct de întâlnire unde acestea își pot valida ideile de afaceri și pot învăța de la mentori experimentați.

Prima ediție Techstars Global Startup Weekend Women Cluj Edition va avea loc în perioada 20-22 septembrie 2019, la Cluj-Hub, Strada Ferdinand, nr. 22-26, Centru Comercial CENTRAL, etajul 3, Cluj-Napoca.

Mai multe informații pot fi găsite accesând pagina de Facebook a evenimentului, iar biletele pot fi cumpărate de pe platforma Eventbrite.

Biletele de tip Early Bird sunt valabile până în data de 31 august.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Techsylvania 2021

În perioada 22-23 septembrie 2021 va avea loc cea de-a 8-a ediție a Techsylvania, cel mai important eveniment tech din Europa de Est, unde anual viitorul este reinventat prin inovație și excelență. La fel ca în 2020, organizatorii au decis ca workshop-urile, conferințele, competițiile, evenimentele satelit, programele de finanțare și prezentările să se desfășoare exclusiv ...

Citește tot arrow_forward