Startup Weekend Cluj 2014

Antreprenoriatul este componenta cheie în obţinerea libertăţii financiare sau în dezvoltarea unei soluţii noi pentru rezolvarea unei probleme existente, fie ea economică, socială ori de altă natură.

  • Cluj Napoca, Cluj
  •    28 Februarie 2014

Antreprenoriatul este componenta cheie în obţinerea libertăţii financiare sau în dezvoltarea unei soluţii noi pentru rezolvarea unei probleme existente, fie ea economică, socială ori de altă natură.

Activitățile antreprenoriale implică o serie de competenţe şi abilităţi care pot fi învăţate şi aplicate în diferite contexte organizaţionale. Din acest motiv este de preferat ca riscul unui esec sa fie minimizat, prin experimentarea in prealabila acestui gen de activitate. Există soluţii optime pentru asemenea nevoi iar Startup Weekend Cluj, cel mai mare eveniment Startup Weekend din România, e cu siguranţă una dintre ele.

Pentru cea de-a treia ediție, care se va desfășura în weekendul 28 Februarie - 2 Martie 2014, echipa Startup Weekend Cluj propune participanților să-și testeze ideea de afacere într-un mediu atent planificat, fără riscuri majore, sub tutela mentorilor: experți tehnici și oameni de afaceri de success, care îi vor ghida și susține în a obține la finalul celor 2 zile de muncă intensă un produs sau serviciu minim viabil.
Misiunea evenimentului este de a educa, inspira și stimula oameni, echipe și comunități pentru a dezvolta idei de afaceri. Printre participanţii la eveniment se vizează antreprenorii, specialiştii de business şi marketing, inginerii, programatorii, designerii, experţii UI/UX, juriştii sau orice entuziaşti ai domeniilor adiacente. În seara de vineri se formează echipele iar pe parcusul următoarelor 2 zile, acestea construiesc un business pe baza unei aplicații web, mobile sau a unei idei inovatoare. În ultima zi de eveniment, afacerile vor fi evaluate de un juriu format din experţi în tehnologie la nivel național și internaţional.

Printre mentorii de renume la nivel international și membrii juriului care vor fi prezenți la eveniment, amintim: Thomas Bachem (Membru al bordului Bundesverband Deutsche Startups), Snorri H. Gudmundsson (CEO GC Venture Consulting), Rafael Baur (Director-wenglor sensoric Gmbh), Patrik Jansson (Investitor și Manger de dezvoltare al MTG CEE), Simon Obstbaum (Fondatorul YOPESO și Business Angel), Christoph Raethke (Foundatorul BSA Berlin Startup Academy UG) și membri importanți de pe scena locală: Bogdan Iordache (CEO, co-founder at How to Web), Daniel Enache (Business angel și antreprenor), Calin Văduva (Managing Director at Fortech), plus alte nume importante care se regăsesc pe site-ul evenimentului.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Voxxed Days Romania - Cluj

Aceste conferințe pentru developeri adună împreună public speakeri populari, developeri principali ai tehnologiilor open source renumite și profesioniști dornici să împărtășească cunoștințele și experiențele lor. Cu mai...

Citește tot

Techsylvania

Techsylvania reprezintă locul unde comunitatea de business și tehnologie se întâlnește pentru a se inspira și a învăța despre ultimele tendințe în domeniu. Techsylvania 2024 nu este doar o conferință; este o...

Citește tot

Romanian Testing Conference

Romanian Testing Conference este evenimentul de referință pentru întâlnirea cu vedetele industriei de software și testare software. 

Citește tot