Stand & Fun Day - EESTEC Olympics 8

Îți dorești să faci primii pași în cariera de programator la firme precum Bitdefender sau ING Bank, sau pur si simplu vrei să te relaxezi testând ultimele jocuri marca Ubisoft?

  • BUCURESTI - Universitatea Politehnică București
  •    02 Noiembrie 2017

Îți dorești să faci primii pași în cariera de programator la firme precum Bitdefender sau ING Bank, sau pur si simplu vrei să te relaxezi testând ultimele jocuri marca Ubisoft? Vino joi, 2 noiembrie, la Stand & Fun Day în Rectoratul Universității Politehnica din București începând cu orele 10:00, unde o parte din partenerii maratonului de programare EESTEC Olympics și membri EESTEC Bucuresti ți-au pregătit o zonă de relaxare, tombole din oră în oră (vouchere pentru cursuri IT, Google goodies și altele), mini-provocări pentru programatorul din tine și alte surprize pentru studenți! De asemenea, vei avea oportunitatea de a discuta cu reprezentanții companiilor partenere pentru a afla ce presupune procesul de recrutare în IT direct de la sursă!

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward