Spring up your app @Orange Services

Orange Services are plăcerea să anunțe prima ediție a celui mai nou eveniment dedicat vouă, studenților din cadrul facultăților cu profil de IT, dar și pasionaților de tehnologie, Spring up your app @Orange Services.

  • BUCURESTI - Green court Bucharest
  •    15 Noiembrie 2019

Alătură-te trainerilor noștri într-o provocare care se va întinde pe două zile și află cum se construiește o aplicație de la zero și cum se aleg tehnologiile potrivite încât să-ți ușurezi munca și să obții performanța dorită.

De ce?
Vei învăța bazele unor tehnologii folosite în industrie, precum Spring, Docker, MongoDB, JPA, etc.

Vei îmbina teoria cu practica, acoperind atât aspecte de dezvoltare, cât și DevOps și testare.

Vei vedea cum trebuie gândită arhitectura unei aplicații și care sunt pașii dezvoltării ei efective.

Vei avea ocazia să discuți cu persoane instruite pe o gama largă de tehnologii și teme, care îți pot răspunde la multe întrebări și te pot îndruma.

Vei face cunoștință cu mediul și oamenii dintr-o companie de IT.

Unde?
Chiar în sediul Oranges Services, Green Court, clădirea Skanska A.

Cand?
15-16 noiembrie, 8 ore/zi

Cum?
Dacă ești suficient de pasionat și dornic să participi, te asteptăm să aplici aici: https://msurvey.orange.com/Spring_up_your_app.

Selecția participanților se va realiza pe baza unui test practic online.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

VisualFest 2021

Comunicarea vizuala este in acest moment forma de exprimare preferata atat a utilizatorilor social media, cat si a brandurilor active in marketing si comunicare. Mai mult, influencerii folosesc cel mai adesea canalele foto si video pentru a comunica cu audientele lor.

Citește tot arrow_forward

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward