Social Media Summit Bucuresti 2020

Rețelele sociale înseamnă trăirea unor experiențe. Social Media este despre transparență, încredere, autenticitate, expunere.

  • BUCURESTI - Palatul Cec București
  •    05 Martie 2020Cei mai influenți oameni din online și comunicare vin să dezbatem strategiile eficiente de promovare în rețelele sociale, cele mai bune campanii din ultimul an și tedințele pentru 2020.

Evenimentul se adresează specialiștilor în comunicare din companii și agenții de PR, oamenilor de marketing și vânzări, dar și bloggerilor.

https://socialmediasummitbucuresti.ro/

Social Media Summit Bucuresti este un eveniment Biz Agency

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward

VisualFest 2021

Comunicarea vizuala este in acest moment forma de exprimare preferata atat a utilizatorilor social media, cat si a brandurilor active in marketing si comunicare. Mai mult, influencerii folosesc cel mai adesea canalele foto si video pentru a comunica cu audientele lor.

Citește tot arrow_forward