SmartWeb Conference 2014

SmartWeb este cel mai important eveniment est- european de web design, dedicat web designerilor si developerilor. Evenimentul va avea loc pe 22 – 23 septembrie la Radisson Blue Hotel si cuprinde doua zile intense de conferinte si seminarii.

  • BUCURESTI - Radisson Blue Hotel, Bucuresti
  •    22 - 23 Septembrie 2014

In ultimii ani numarul specialistilor web si front-end development s-a afla intr-o continua crestere. Pentru a tine pasul cu tendintele internationale, companiile se dezvolta si creeaza noi locuri de munca pentru profesionistii din domeniu. In acest context, Evensys isi propune sa organizeze conferinte de specialitate la nivel international, ce le ofera practicienilor accesul la noi informatii si networking de calitate cu experti recunoscuti din US, Canada, Germania, UK.

SmartWeb este cel mai important eveniment est- european de web design, dedicat web designerilor si developerilor. Evenimentul va avea loc pe 22 – 23 septembrie la Radisson Blue Hotel si cuprinde doua zile intense de conferinte si seminarii.

Participantii vor avea ocazia sa intalneasca unii dintre cei mai buni specialisti internationali, printre care:  Harry Roberts,consultant, designer, developer; Ana Tudor, una dintre cele mai bune experte in CSS; Remy Sharp, fondatorul conferintei  londoneze de JavaScript Full Frontal; Bruce Lawson, Evanghelist la Opera; Vitaly Friedman, Co-fondator Smashing Magazine; Jeremy Keith, specialist in dezvoltarea platformelor web; Zoe Gillenwater, web designer;  Kaelig, Front-End Developer, The Guardian si Marko Dugonjić, Editor, Smashing Magazine.

Prima zi, 22 septembrie, va fi dedicata workshop-urilor in care participantii isi vor dezvolta abilitatile web alaturi de Harry Roberts, Consultant Arhitectura Front-end,  si Vitaly Friedman, Co-Founder,  Smashing Magazine. Cele doua cursuri practice vor aborda Arhitectura CSS pentru proiecte mari si tehnicile avansate pentru Responsive Web Design.

Conferinta va avea loc pe 23 septembrie si va cuprinde 8 prezentari intensive despre cele mai noi subiecte ale momentului Web Design Responsive, HTML5 si CSS3, CSS, JavaScript, dar si cele mai bune sfaturi si tehnici.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward