SmartHack

SmartHack, hackathon-ul adresat studenților, a ajuns anul acesta la cea de a doua ediție. Asociația Studenților la Matematică și Informatică - ASMI v-a pregătit 24 de ore intense de codat, iar 

  • BUCURESTI - ImpactHub
  •    21 - 22 Octombrie 2017

SmartHack, hackathon-ul adresat studenților, a ajuns anul acesta la cea de a doua ediție. Asociația Studenților la Matematică și Informatică - ASMI v-a pregătit 24 de ore intense de codat, iar Microsoft Romania vă așteaptă cu o temă interesantă ce va fi anunțată în ziua concursului. 
Premiul cel mare este în valoare de 1000 de euro, iar locul doi 500 de euro!

Deci vino împreuna cu încă 2-3 prieteni și arată-ne că sunteți cea mai bună echipă! De mâncare și confortul vostru ne ocupăm noi, iar pe 20 octombrie v-am pregătit și un training de Presentation Skills.

Pentru cei care învață la facultăți din afara Bucureștiului, cazarea este asigurată, iar pe toată perioada concursului voluntarii noștri vă vor ajuta prin oraș și vă vor conduce la locațiile cheie.

Înscrierile au loc până pe data de 13 octombrie, iar pe 15 octombrie vom anunța echipele participante. Pentru mai multe detalii sau întrebări nu ezitați să ne scrieți pe SmartHackAsociația Studenților la Matematică și Informatică - ASMI sau să ne trimiteți un mail pe [email protected]

Link pentru înscrieri: http://smarthack.as-mi.ro/

SMARTHACK powered by AZURE
Creează pentru cloud: https://goo.gl/kEkvPo

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward