Smart Girls! Conference 2017

Aplică la Smart Girls! Conference, un eveniment dedicat celor interesate să descopere mai multe despre cum își pot construi o carieră de succes în IT.

  • BUCURESTI - Instituto Cervantes de Bucarest
  •    27 Aprilie 2017

Aplică la Smart Girls! Conference, un eveniment dedicat celor interesate să descopere mai multe despre cum își pot construi o carieră de succes în IT.

Ca și anul trecut, și la această ediție, vom afla direct de la angajații și experții IBM despre ce înseamnă pentru o reprezentantă a genului feminin să lucreze într-un domeniu extrem de inovativ alături de un lider al industriei IT.
Vom discuta împreună cu invitații despre posibilitățile de dezvoltare pe care le oferă o companie de renume internațional precum IBM.

Când: 27 aprilie 2017
Deadline aplicații: 20 aprilie 2017
Unde: Institutul Cervantes, Bd. Regina Elisabeta, Nr. 38, București.
Agenda: TBA

Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate. Grăbește-te să îți rezervi locul aplicând înainte de 20 Aprilie: http://bit.ly/SmartGirls-SM

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward