Smart City & Agenda Urbana a Uniunii Europene


Evenimentul SMART CITY & AGENDA URBANĂ A UNIUNII EUROPENE va fi organizat în perioada 28 - 30 martie 2019, la Oradea de către Societatea liberală și ISP România, alături de partenerii săi Martens Centre for European Studies – fundația oficială a Partidului Popular European și Fundația Hanns Seidel, cu sprijinul Primăriei Oradea.

  • ORADEA - Primăria Oradea
  •    28 Martie 2019

Evenimentul este dedicat parteneriatului dintre mediul de afaceri, administrațiile locale și unitățile de educație profesională, fiind centrat pe soluțiile de tip #smartadministration, #smartcity, #smarteducation.

Vom vorbi pe larg despre digitalizare și administrație inteligentă, despre #smartcity și #smarteducation cu scopul de a dovedi cât de benefice sunt aceste soluții pentru cetățeni. De asemenea, vom dezbate oportunitățile oferite de Agenda Urbană a Uniunii Europene.

În marja evenimentului, vom organiza: - un circuit în teren care va include vizitarea unei unități de învățământ profesional, întâlnire cu reprezentanți ai companiilor din parcul industrial și vizionarea unor soluții de #smartcity implementate – vom reveni cu detalii. - prezentarea surselor de finanțare nerambursabile care pot fi utilizate atât pentru proiectele administrației locale, cât și pentru inițiative comerciale sau sociale. - prezentarea soluțiilor oferite de companii, - exemple de bune practici ale autorităților locale.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne transmiteti un mail la adresa de email [email protected]

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward