SMART CITY 2017-2020 Nevoi-Soluții-Metode

Evenimentul va avea loc la București, Hotel Pullman, Sala New York și se bucură de participarea Primăriei Municipiului Alba Iulia, în calitate de Partener Oficial și leader în acest domeniu, fiind o continuare a conferinței de lansare a proiectului pilot Alba Iulia Smart City 2018, care a avut loc anul trecut, pe 2 decembrie, la Alba Iulia. 

  • BUCURESTI - Hotel Pullman
  •    30 - 31 Mai 2017

Evenimentul va avea loc la București, Hotel Pullman, Sala New York și se bucură de participarea Primăriei Municipiului Alba Iulia, în calitate de Partener Oficial și leader în acest domeniu, fiind o continuare a conferinței de lansare a proiectului pilot Alba Iulia Smart City 2018, care a avut loc anul trecut, pe 2 decembrie, la Alba Iulia. Reprezentații Alba Iulia vin la București și doresc să împărtășească din experiența proprie, să schimbe opinii cu alte municipalități și să întărească legătura cu partenerii. Vor fi expuse proiectele realizate pe drumul început, se vor prezenta noi soluții testate și se vor căuta modele de business pentru viitor.

Dezbaterea va conecta autoritățile publice locale și centrale cu specialiști, furnizori de soluții și consultanți pentru dezvoltare urbanistică de tipul Smart City, prin intermediul unor Paneluri dedicate:

  • Panel dedicat Primăriilor (8-10 municipalități), moderat de domnul Nicolaie Moldovan, City Manager Alba Iulia, va constitui o platformă de discuții despre nevoile orașelor și despre soluțiile personalizate pe care le pot adopta, despre înțelegerea obiectivelor orașelor și a barierele administrative ale acestora.
  • Paneluri dedicate prezentărilor de soluții Smart City implementate, în curs de implementare sau care pot fi oferite în viitorul apropiat, precum și care sunt costurile acestora.
  • Panel în care se va discuta despre soluții de finanțare și achiziții publice, cum se întocmesc caietele de sarcini, specificațiile tehnice în cazul serviciilor și produselor pentru Smart City.

Evenimentul se va încheia a doua zi cu întâlniri bilaterale în cadru informal, la Mic Dejun de Afaceri - Clubul Administrației, la Maison 13, Str. Dumbrava Roșie, nr.2, sector 1, București. La Dezbatere așteptăm peste 20 de Primarii participante, 8-10 Primării în panelul de discuții și aproximativ 150 de participanți în auditorium.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward