Smart Cities need Upgraded Humans

Universitatea Politehnica din București, prin UPB Alumni Community, în colaborare cu Computational Biology of Aging Group (Institutul de Biochimie al Academiei Române), vă invită vineri, 10 Mai, începând cu ora 18:30, în CAMPUS Research Center, Sala de conferințe 1, la prelegerea "Smart Cities need Upgraded Humans", susținută de Prof. Stefan Lorenz Sorgner de la Universitatea John Cabot din Roma.

  • BUCURESTI - Research Center Campus
  •    10 Mai 2019

Stefan Lorenz Sorgner este profesor de filosofie la Universitatea John Cabot din Roma și este coordonator și cofondator al rețelei Beyond Humanism Network, membru al Institutului pentru Etică și Tehnologii Emergente (IEET), cercetător la Institutul Ewha pentru Științe Umaniste la Universitatea Ewha Womans din Seoul și membru la Centrul de Etică al Universității Friedrich-Schiller din Jena. Este autorul și editorul a mai mult de 10 cărți, de ex. Metaphysics without Truth (Marquette University Press 2007), Menschenwürde nach Nietzsche (WBG 2010), Transhumanismus (Herder 2016), Schöner neuer Mensch (Nicolai, 2018), Übermensch (Schwabe 2019). În plus, este editorul șef și editor fondator al " Journal of Posthuman Studies " (Penn State University Press) din 2017. A susținut prelegeri în aproape întreaga lume (TEDx, World Humanities Forum, Global Solutions Taipei Workshop) și este contactat regulat de către jurnaliști naționali și internaționali și reprezentanți mass-media (de exemplu, Die Zeit).
https://en.wikipedia.org/wiki/Stefan_Lorenz_Sorgner
http://www.sorgner.de

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

VisualFest 2021

Comunicarea vizuala este in acest moment forma de exprimare preferata atat a utilizatorilor social media, cat si a brandurilor active in marketing si comunicare. Mai mult, influencerii folosesc cel mai adesea canalele foto si video pentru a comunica cu audientele lor.

Citește tot arrow_forward

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward