Smart Cities Conference 2016

Suntem încântați să vă invitam la cea de-a 4-a ediție a Conferinței Smart Cities [Orașul Inteligent], care va avea loc la SNSPA București, în perioada 8-9 decembrie 2016. Conferința se bazează pe tradițiile și succesul demersurilor făcute în vederea dezvoltării unui oraș inteligent precum: e-guvernare, inovare socială, urbanism, administrație și nu numai. Vom continua să fim un loc de întrunire pentru discuții asupra acestor aspecte pentru universitari, factori de decizie și

  • BUCURESTI - SNSPA Bld. Expozitiei
  •    08 - 09 Decembrie 2016

Suntem încântați să vă invitam la cea de-a 4-a ediție a Conferinței Smart Cities [Orașul Inteligent], care va avea loc la SNSPA București, în perioada 8-9 decembrie 2016. Conferința se bazează pe tradițiile și succesul demersurilor făcute în vederea dezvoltării unui oraș inteligent precum: e-guvernare, inovare socială, urbanism, administrație și nu numai. Vom continua să fim un loc de întrunire pentru discuții asupra acestor aspecte pentru universitari, factori de decizie și practicieni. Pe lângă lucrări, acceptăm și abstracte și rapoarte privitoare la experiențe practice dobândite în urma implementării de programe din această zonă de interes. Termenul limită de depunere este 18 septembrie 2016.

Nu există taxă de participare sau publicare.

Toate lucrările vor fi publicate în volumul conferinței, cu sprijinul Editurii ProUniversitaria. Lucrările considerate cele mai interesante vor fi publicate în Jurnalul Smart Cities and Regional Development (SCRD) sau în HOLISTICA Journal of Business and Public Administration.

Vă invităm să ne urmăriți activitatea pe Facebook: https://web.facebook.com/smartcitiesconference/ și pe pagina Web: http://administratiepublica.eu/smartcitiesconference/2016/editia_2016.htm

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward