SISCALE Meet-up

Te pasionează algoritmii și Big Data? 

Fii gata pentru viitorul tău – hai să aflăm ce înseamnă inteligența artificială pentru operațiunile IT!

  • BUCURESTI - Universitatea Politehnica București, Splaiul Independentei nr. 313, etaj 2, Corp Bibliotecă.
  •    15 Noiembrie 2018

Te pasionează algoritmii și Big Data? 

Fii gata pentru viitorul tău – hai să aflăm ce înseamnă inteligența artificială pentru operațiunile IT!

Inteligență artificială, search, automatizare…viitorul este aici! 83% dintre liderii de afaceri și IT cred că inteligența artificială ajută organizațiile să fie mai eficiente, să reducă erorile umane și să-și analizeze mai bine datele, cu impact direct în succesul de afaceri.

Ce înseamnă mai concret aceste lucruri pentru viitoarea ta carieră și cum putem utiliza concret inteligența artificială în operațiunile IT? Vino pe 15 noiembrie la Inteligența artificială în IT – un MeetUp organizat de Siscale, partener certificat Elastic. Vei întâlni o comunitate de oameni pasionați de algoritmi și big data, care aplică aceste noi tendințe tehnologice în operațiunile IT. Te vom provoca la o discuție despre cazuri și elemente tehnice concrete, vei întâlni primii ingineri certificați Elastic din România și vei afla despre un program de internship care poate face o diferență în cariera ta.

Locație: Universitatea Politehnica București, Splaiul Independentei nr. 313, etaj 2, Corp Bibliotecă.

Locurile sunt limitate, așadar te rugăm să te înregistrezi până pe 2 noiembrie.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward