Sibiu IT MeetUP

Joi, 17 Septembrie 2015, ora 17.30, la Hotel Golden Tulip Sibiu, va avea loc evenimentul IT: Smart Cities & Tehnologii IT actuale. Evenimentul se dorește a fi un prilej de întâlnire cu și pentru comunitatea IT din Sibiu. 

  • SIBIU - Hotel Golden Tulip Sibiu
  •    17 Septembrie 2015

Joi, 17 Septembrie 2015, ora 17.30, la Hotel Golden Tulip Sibiu, va avea loc evenimentul IT: Smart Cities & Tehnologii IT actuale. Evenimentul se dorește a fi un prilej de întâlnire cu și pentru comunitatea IT din Sibiu. Invitatul special va fi dl. Sorin Coțofană, profesor asociat în cadrul Universitatii Tehnice Delft din Olanda. El va vorbi despre un subiect de actualitate, orașe inteligente. Intrarea la eveniment este gratuită, pe baza înregistrării la adresa de mail [email protected] și a confirmării din partea organizatorilor.

Evenimentul va contine două părți.

Prima parte va cuprinde: o prezentare despre tehnologii IT actuale aplicate în proiecte de succes, susținută de Lucian Brâncovean, inginer software senior la GeminiSolutions, prezentarea smart cities a domnului profesor Sorin Coțofană precum si o scurtă trecere în revistă a unor proiecte culturale. La finalul acestei părți Costin Giurgea și Tudor Bratu vor împărtăși pasionaților de automobile ultimele noutăți din domeniu.

În partea a doua a evenimentului ni se vor alătura Ovidiu Mățan, redactor șef al Today Software Magazine, o revistă tehnică cu apariție lunară; Mihai Panțîru, programator senior iOS ce va prezenta o introducere în „iOS Development - from Objective-C to Swift”; iar Alexandru Preda, designer senior va discuta despre modurile în care UI se îmbină UX.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Școala de Vară de E-Commerce & Digital Marketing GPeC

5 zile de cursuri practice, team building și distracție pe măsură, dar mai ales bucuria revederii  fizice cu cea mai faină Comunitate Digital – totul în mijlocul naturii, la aer curat de munte.

Citește tot arrow_forward

Techsylvania 2021

În perioada 22-23 septembrie 2021 va avea loc cea de-a 8-a ediție a Techsylvania, cel mai important eveniment tech din Europa de Est, unde anual viitorul este reinventat prin inovație și excelență. La fel ca în 2020, organizatorii au decis ca workshop-urile, conferințele, competițiile, evenimentele satelit, programele de finanțare și prezentările să se desfășoare exclusiv ...

Citește tot arrow_forward

SEETEST 2021

Peste 500 de participanți și 25 de speakeri își dau întâlnire la SeeTest 2021, cea de-a zecea ediție dedicată testării software.

Citește tot arrow_forward