SEETEST 2022

Evenimentul SEETEST 2022 anunță discount-uri de 30% la achiziționarea biletelor de participare până pe 28 februarie. 

Rezervați-vă biletele pentru SEETEST 2022 în Sofia, Bulgaria înainte de 28 februarie și obțineți o reducere de 30% la toate tipurile de bilete – cea mai mare reducere ce va fi aplicată!

Conferința va avea loc în format hibrid și anul acesta! Ca și participant, veți avea de ales între biletul nostru Full Conference Hybrid, care oferă acces atât la evenimentul fizic, cât și pe platforma virtuală, sau biletul Full Conference Virtual, doar pentru experiența online. În prima seară a conferinței, organizatorii SEETEST oferă o experiență fizică relaxantă, cu scop social, o modalitate perfectă de a crea relații cu colegii participanți, speakerii și sponsori într-un cadru informal. 

Alăturați-vă SEETEST în perioada 29-30 septembrie 2022 și luați parte la această experiență inedită! Rezervă-ți biletele înainte de 28 februarie pentru a beneficia de reducerea de 30%. Locurile sunt limitate, beneficiați acum: https://bit.ly/3KNoDM1

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

SaaStock 2024

Considerată cea mai bună conferință SaaS pentru fondatori, executivi și investitori din Europa, acest eveniment oferă oportunități de networking cu factori de decizie din ecosistemul SaaS.

Citește tot

Voxxed Days Romania - Cluj

Aceste conferințe pentru developeri adună împreună public speakeri populari, developeri principali ai tehnologiilor open source renumite și profesioniști dornici să împărtășească cunoștințele și experiențele lor. Cu mai...

Citește tot

How to Web Conference 2024

How to Web este conferința tehnologică a Europei de Est care unește constructori și viziunari. Evenimentul este ideal pentru profesioniști, startup-uri și investitori care caută să descopere talente și inovații antreprenoriale.

Citește tot