SEETEST 2021

Peste 500 de participanți și 25 de speakeri își dau întâlnire la SeeTest 2021, cea de-a zecea ediție dedicată testării software.

SEETEST 2021 (South East European Testing Conference) va avea loc anul acesta la Belgrad, Serbia în perioada 28-29 septembrie. Pentru a răspunde provocărilor din acest an și pentru a asigura siguranța și confortul participanților noștri, SEETEST 2021 va adopta un format hibrid - cu prelegeri atât offline la fața locului, cât și difuzate online - pentru cei dintre voi care decid să ia parte la distanță.

În fiecare an, locația fizică a conferinței este rotită între țări, acoperită de unul dintre organizatorii conferinței, SEETB (South East European Testing Board). Cu toate acestea, anul trecut ne-am confruntat cu circumstanțe fără precedent, care au condus la prima ediție complet virtuală a SEETEST - într-adevăr o provocare, dar foarte reușită, cu peste 400 de participanți. Anul acesta, ne vom întoarce la evenimentele noastre fizice tradiționale, de data aceasta la Belgrad, Serbia, la hotelul de cinci stele Crowne Plaza, cu posibilitatea binevenită de a participa de la distanță.

Ca în fiecare an, Softlead este partener oficial SEETEST

Până pe 15 iulie, participanții beneficiază de un discount de 20%. 

Mai multe detalii pot fi găsite aici: http://www.seetest.org/ 

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

SaaStock 2024

Considerată cea mai bună conferință SaaS pentru fondatori, executivi și investitori din Europa, acest eveniment oferă oportunități de networking cu factori de decizie din ecosistemul SaaS.

Citește tot

Voxxed Days Romania - Cluj

Aceste conferințe pentru developeri adună împreună public speakeri populari, developeri principali ai tehnologiilor open source renumite și profesioniști dornici să împărtășească cunoștințele și experiențele lor. Cu mai...

Citește tot

How to Web Conference 2024

How to Web este conferința tehnologică a Europei de Est care unește constructori și viziunari. Evenimentul este ideal pentru profesioniști, startup-uri și investitori care caută să descopere talente și inovații antreprenoriale.

Citește tot