SEETEST 2021

Peste 500 de participanți și 25 de speakeri își dau întâlnire la SeeTest 2021, cea de-a zecea ediție dedicată testării software.

  •    28 - 29 Septembrie 2021

SEETEST 2021 (South East European Testing Conference) va avea loc anul acesta la Belgrad, Serbia în perioada 28-29 septembrie. Pentru a răspunde provocărilor din acest an și pentru a asigura siguranța și confortul participanților noștri, SEETEST 2021 va adopta un format hibrid - cu prelegeri atât offline la fața locului, cât și difuzate online - pentru cei dintre voi care decid să ia parte la distanță.

În fiecare an, locația fizică a conferinței este rotită între țări, acoperită de unul dintre organizatorii conferinței, SEETB (South East European Testing Board). Cu toate acestea, anul trecut ne-am confruntat cu circumstanțe fără precedent, care au condus la prima ediție complet virtuală a SEETEST - într-adevăr o provocare, dar foarte reușită, cu peste 400 de participanți. Anul acesta, ne vom întoarce la evenimentele noastre fizice tradiționale, de data aceasta la Belgrad, Serbia, la hotelul de cinci stele Crowne Plaza, cu posibilitatea binevenită de a participa de la distanță.

Ca în fiecare an, Softlead este partener oficial SEETEST

Până pe 15 iulie, participanții beneficiază de un discount de 20%. 

Mai multe detalii pot fi găsite aici: http://www.seetest.org/ 

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward

Techsylvania 2021

În perioada 22-23 septembrie 2021 va avea loc cea de-a 8-a ediție a Techsylvania, cel mai important eveniment tech din Europa de Est, unde anual viitorul este reinventat prin inovație și excelență. La fel ca în 2020, organizatorii au decis ca workshop-urile, conferințele, competițiile, evenimentele satelit, programele de finanțare și prezentările să se desfășoare exclusiv ...

Citește tot arrow_forward

Trusted App demo day

TRUSTED App, prima aplicație software personalizată, de raportare financiară și de bugetare pentru IMM-urile care vor să ajungă la primul milion de euro, anunță organizarea unui eveniment online, cu participare gratuită. Evenimentul va avea loc pe data de 4 august, în intervalul orar 9:00 - 17:00. ...

Citește tot arrow_forward