SEETEST 2018

South East European Software Testing COnference SEETEST 2018 va avea loc în Belgrad (Serbia), în perioada 27-28 septembrie 2018.

  •    27 - 28 Septembrie 2018

Ca în fiecare an, SEETB și Quality House, organizatorii evenimentului, vă invită alături de specialiști în domeniu să descoperiți trenduri și cele mai noi informații despre testare. Pentru că vorbim despre un proces de învățare continuu.

Participanții la eveniment vor avea ocazia de a-l asculta pe Erik van Veenendaal și pe Paul Gerrard, speaker cu experiență în managementul testării digitale și prezențe care emană positivism și inspirație pentru cei prezenți. Evenimentul va oferi acces la tutoriale și la studii de caz, precum cel al lui Mette Bruhn Pedersen, care va vorbi despre Modificări ce pot apărea în scalarea prin metodologia Agile, Olivier Denoo care va explica ce își doresc utilizatorii, Vipul Kocher, speaker-ul care va aborda implementarea tehnologiilor de inteligență artificială în testare, Yaron Tsubery, care va coordona audiența prin tot ceea ce înseamnă principiile de bază ale performanței în testare.

De asemenea, organizatorii pun extrem de mult accent pe tot ceea ce înseamnă interacțiunea dintre participanți, precum și pe competiția de idei anunțat deja în cadrul SEETEST 2018. Pentru cei interesați, SEETEST 2018 oferă un discount de 20% la achiziționarea biletelor în perioada de early bird. Mai multe detalii pot fi găsite aici.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Webstock 2021

CEL MAI MARE EVENIMENT DE SOCIAL MEDIA SI COMUNICARE ONLINE DIN ROMANIA

Citește tot arrow_forward

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Virtualized 2021

Virtualized a fost creat pentru a depăși orice graniță, pentru a oferi tuturor profesioniștilor din numeroase domenii și verticale de business, indiferent de locul în care aceștia se află, cea mai nouă informație din domeniul tehnologiei.

Citește tot arrow_forward