SEETEST 2018

South East European Software Testing COnference SEETEST 2018 va avea loc în Belgrad (Serbia), în perioada 27-28 septembrie 2018.

  •    27 - 28 Septembrie 2018

Ca în fiecare an, SEETB și Quality House, organizatorii evenimentului, vă invită alături de specialiști în domeniu să descoperiți trenduri și cele mai noi informații despre testare. Pentru că vorbim despre un proces de învățare continuu.

Participanții la eveniment vor avea ocazia de a-l asculta pe Erik van Veenendaal și pe Paul Gerrard, speaker cu experiență în managementul testării digitale și prezențe care emană positivism și inspirație pentru cei prezenți. Evenimentul va oferi acces la tutoriale și la studii de caz, precum cel al lui Mette Bruhn Pedersen, care va vorbi despre Modificări ce pot apărea în scalarea prin metodologia Agile, Olivier Denoo care va explica ce își doresc utilizatorii, Vipul Kocher, speaker-ul care va aborda implementarea tehnologiilor de inteligență artificială în testare, Yaron Tsubery, care va coordona audiența prin tot ceea ce înseamnă principiile de bază ale performanței în testare.

De asemenea, organizatorii pun extrem de mult accent pe tot ceea ce înseamnă interacțiunea dintre participanți, precum și pe competiția de idei anunțat deja în cadrul SEETEST 2018. Pentru cei interesați, SEETEST 2018 oferă un discount de 20% la achiziționarea biletelor în perioada de early bird. Mai multe detalii pot fi găsite aici.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

VisualFest 2021

Comunicarea vizuala este in acest moment forma de exprimare preferata atat a utilizatorilor social media, cat si a brandurilor active in marketing si comunicare. Mai mult, influencerii folosesc cel mai adesea canalele foto si video pentru a comunica cu audientele lor.

Citește tot arrow_forward

Techsylvania 2021

În perioada 22-23 septembrie 2021 va avea loc cea de-a 8-a ediție a Techsylvania, cel mai important eveniment tech din Europa de Est, unde anual viitorul este reinventat prin inovație și excelență. La fel ca în 2020, organizatorii au decis ca workshop-urile, conferințele, competițiile, evenimentele satelit, programele de finanțare și prezentările să se desfășoare exclusiv ...

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward